meme174 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Jak to Bolek z TEY mówił, " Tjaktoj się zepsuł" a to tylko koło się zepsuło.Nie ma łożysk, nie ma jazdy.lozyska w seri nie sa ceramiczne, a jak ktos sie pozniej tuninguje i pada tuning to chyba nie wina mlynka ? Ogolne ceramiczne sa dosyc delikatne. Ja mam troche inne zdanie co do lt - bebechy i reszta jest mocna nawet az za bardzo jak na taka klase (ul/l). Bardziej draznia problemy z opanowaniem szpuli przy wiekszych ciezarach i potrzeba skrecania dosyc mocno hamulca. Edytowane 5 Lutego 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Tzn przy jakich cieżarach?12,,,20g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Tzn przy jakich cieżarach? 12,,,20g?AIR BFS maksimum zalecane to 15 gram i raczej nie stale a sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) O ile dobrze przeczytałem meme ma standartowe łozyska i szpulkę w LTeku.Gdzies tam wyczytałem ,że smiga komfortowo do 25g .Nabyłem klika dni temu więc ciekawi mnie to. Edytowane 5 Lutego 2015 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 O ile dobrze przeczytałem meme ma standartowe łozyska i szpulkę w LTeku.Gdzies tam wyczytałem ,że smiga komfortowo do 25g .Nabyłem klika dni temu więc ciekawi mnie to.Standardowe łożyska tak , spokojnie dadzą radę. Ale piszę to po tygodniowej próbie , nowy właściciel śmigał dalej i wiem że nic się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Minencjusz luzik mogę go oddać za niecałe 900 złotych tj 899, tanioszkasz nieprawdaszch:)?Jak multik taki zdezelowany jak piszesz, to mogę przyjąśc za symboliczną połówkę a na poważnie, to aktualnie odkładam kasiorkę na T3 SV.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 O ile dobrze przeczytałem meme ma standartowe łozyska i szpulkę w LTeku.Gdzies tam wyczytałem ,że smiga komfortowo do 25g .Nabyłem klika dni temu więc ciekawi mnie to.Tak mam standart - i nie widze zadnych obaw smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Potwierdzam, że ten maluch jest mocny, na prawdę udany mult. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 w lt paradoksalnie denerwuje mnie tylo jedna rzecz - szpula jest za lekka do moich zastosowan i musze mocno krecic hamulce aby mozna bylo ja opanować Chyba lt pojdzie w ludzi a zamian bedzie kapitan daiwa ss sv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Krzysiek mam steeza przy tx i również uważam że to jest jedyna słuszna droga, całość waży tyle co ninc i można machać cały boży dzień.Zresztą hehehehe steeza mam od Wiesia więc sam go zapytaj.Minencjusz tu się nie zgodzę, mam LT i uważam że faktycznie jest do lajta.Cały sezon nim łowiłem okonie pstruny i zedy i na tych ostatnich poległ ZHPo dluzszej dyskusji z Wiesiulkiem wybor padl naMegabass FX73 SV psprobuje nabyc przez Mefistofishing Edytowane 8 Lutego 2015 przez Z Olsztyna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Megabass fx73 i FX68 są to bardzo dobre multiki ale jak nie chcesz przepłacać to weź Daiwe T3sv tańsza. (posadam te 3 multiki i wedle mnie T3SV lepszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Waga i design po stronie MB;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 waga zależy T3sv 6,3 180g design zgadza się ja osobiście posiadam t3 8,1 i wydaje mi się ze jest troszeczkę lepsza od MB ale to tylko moje zdanie w każdym razie godne polecenia są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi