kamildarbanski Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Jako ze nabylm w ostatnich dniach ognistego ptaka od majstra Dąbka potrzebuje dodatkowo poszerzyc arsenal o jeszcze jeden kij. Kij ktory kupilem z zamiarem do okoniowania kupowalem w ciemno i przyczepic sie do czego nie ma ale troszke delikatniejszy jest niz zakladalem i w zwiazku z tym musze go czyms mocniejszym podeprzec. Poszukuje kija ktory bedzie mial maksymalnie szybka akcje i pracowal progresywnie pod obciazenim. Kij ma sluzyc do podbijania gum z nadgarstka wiec nie moze sie poddawac szczyt. Wedka ktora zamowilem miala byc do 10 g+ guma maksymalnie ale uwazam wedle swojego uznania ze komfort jest do 7g +guma a zeby nie powielac to chcialbym teraz kij o troszke mocniejszy wiec poszukuje kija ktory ma pracowac przy 3" kongerach grubber shad z glowkami do 12 gram czyli okolo 15 gram masy lacznej maksymalnie. Pisze tu z porada w dziale "ogolnie" poniewaz nie chce sie koniecznie zamykac tylko w phenix'ach. Kij ma ogarniac ryby w rozmiarze medium i miec 10 lb. Chcialbym zeby kij przy podbijaniu byl sztywny w szczycie a po zacieciu zeby sie ukladal. Moze ktos ma cos co moze spelnic oczekiwania chetnie wyslucham opini do wiosny musze na pewno zakupic. Kijek jakies 230 cm wystarczy.Pozdrawiam i dziekuje. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez sandacznalekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 http://jerkbait.pl/topic/33293-shavt-projekt%C3%B3w-kilka/page-4 tu masz 2 propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 MHX DS821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 a ta twoja M1 10 lb co to za blan jaki ma symbol? i jak on sie sprawuje przy jigach u dolu i u gory? bo ugiecie mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) SP 722L w komforcie od 5g+2" do 15g+kajtek 3" Masz u Rafała w wątku ze 3 razy opis tego blanku jeśli Matagi SS to ten oczko mocniejszy 12lb Edytowane 29 Stycznia 2015 przez shavt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 jesli mozesz to kliknij mi na privata jak cenowo kijek cie wyniosl jesli mozesz w tytanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie wiem kto ci taki kit wciskał ze FX wogole nadaje się do agresywnego podbijania. Zabawne. Skoro Kawalec opisywał go 1-7lb oraz 1-7g.10 gramów to wartość bardzo mocno przesadzona. Od 701 różni się tylko tym że ma mocniejszy dolnik. Coraz ciekawsze te porady w wykonaniu niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Nie wydaje mi sie kolego z calym szacunkiem do Ciebie zebys mial lepszawiedze na temat blankow phenixa niz kolega Dąbek a poza tym napisalem ze kolejny kij ma sluzyc do agresywniejszego podbicia a nie ze ten mial taki byc. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez sandacznalekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Z całym szacunkiem to nie ja dałem się wpuścić w maliny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Sprawdź blanki mataginp super shore L lub LL Edytowane 30 Stycznia 2015 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi