jachu Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Jakie są sposoby na malowanie idealnych imitacji płetw? Jakich narzędzi użyć? Czym i jak cieniować? Wzorem niech będą woblerki Morel Team. Choćby te z fotki. _____Co się będziesz Arek męczyć i próbować malować jakieś imitacje płetw. Kiedyś miałeś problem z pocienieniem szczytówki na wklejkę, a teraz chcesz zostać nowym Rembrandtem? Kup sobie kilo wędzonych szprotek i masz problem z bani. Płetw do oporu, bo przecież nie tylko piersiowe do wykorzystania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Aaaaa. I wszystko jasne. Myślałem że jest jakiś fajny sposób na malowanko. @Jachu. W odpowiedzi mogę się tylko ????????????????Aż tak nie zwariowałem żeby ciachać rybki i wklejać do sztucznych zabawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weizen Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 jest bardzo prosty sposób na malowanie płetwy ciężko będzie to opisać ale na weekend planuje malować to nagram filmik i wrzucę go tuv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 macie jakieś tanie sposoby lub matryce na odciśnięcie "łusek" na folii srebrnej przylepnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszche Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Świetny i tani jest tiul, do kupienia w sklepach z materiałami tekstylnymi. Wiele odmian faktury. Sposób ten podał mi kiedyś Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi