siudak Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Kilku kolegów na tym forum prosiło mnie o wykonanie nowych bezsterowców. Jest to światowa premiera tych woblerów są 3 nowe modele:9cm waga około 20 gramów7,5cm klasyczny oraz 7cm ze ściętym porzodem ładnie wychodzi do powierzchni. wagowo ponad 15 gramów ale dokładnie jeszcze nie ważyłem przesunałem w nich trochę srodek cieżkości ku tyłowi. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Pisz lepiej na priv cenę i kiedy mozna zamawiać... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 i to lubie jest zapotrzebownie, krotka pilka i jest wyrob... nawet jak widac dobz latajaca wersja - castingowa - sie znalazla tak 3maj siudak!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Tomku, to jest chyba to o co chodziło. O skuteczność raczej się nie martwię, bo znając Twoje wcześniejsze dzieła powinno być very bardzo dobrze.Pozdrawiam. Smaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 @Tomek, super sprawa.Najbardziej cieszy, że przyjąłeś nasze sugestie i zrobiłeś zupełnie nowe bezsterowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 @ siudak woblerki super tylko jak z akcja przy ostrym prowadzeniu pod prad normalne bezsterowce za mocno migotaja :/ da sie cos z tym zrobic ?? oczko do gory zalatwi sprawe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 @ siudak woblerki super tylko jak z akcja przy ostrym prowadzeniu pod prad normalne bezsterowce za mocno migotaja :/ da sie cos z tym zrobic ?? oczko do gory zalatwi sprawe ?? hymm... do bardzo szybkiego prowadzenia trzeba by oczko nie tylko do góry ale tez i do przodu wyciągnąć, no i stosować do tego rodzaju prowadzenia starych modeli dodatkowo z przesuniętym środkiem ciężkości ku tyłowi. lub można załatwić sprawę zakładając chwost na tylną kotwicę, zahamuje pracę zupełnie. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 sidak a moze cos takiego ciezkiego jak bezsterowce ale ze sterem prubowales cos takiego moze zrobic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Mnie interesują jeszcze blachy boleniowe, które będą przeszywały powietrze na odległości 80 metrów Siudak masz coś w planach? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 sidak a moze cos takiego ciezkiego jak bezsterowce ale ze sterem prubowales cos takiego moze zrobic ?? nie, jeszcze nie doszedłem do takiej decyzji, mogę popróbować ale że tak powiem teraz to już za mało czasu bo sezon zaraz się zacznie, a przy nowym wobku to troche pracy na samo testowanie trzeba poświęcić. ale.... siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Mnie interesują jeszcze blachy boleniowe, które będą przeszywały powietrze na odległości 80 metrów Siudak masz coś w planach? PozdrawiamRemek to musi być blacha podlewana cyną tak jak te na zdjęciu podaj mi jaka masa jest potrzebna by tak daleko rzucić a ja spróbuję zrobić blaszkę o takiej wadze. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 A jakiej wilekości i masy są te na zdjęciu?? Moim zdaniem wystarczy w zupełności w przedziale od 15-25g (a z tymi 80m to oczywiście żartowałem). Chodzi o to by przynęta była aerodynamiczna i tak obciążona by można było nią rzucić bez większego wysiłku. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 No Panowie sezon boleniowy wygląda obiecująco... Będzie czym się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Remku, to te ze zdjęcia wystarcza duża ma 6,5cm i ponad 20 gramów. ważyłem bezsterowce,9cm - 25gramów7,5cm - 18gramów7cm - 17gramów siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi