Rheinangler Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Czy ktoś z kolegów wie gdzie kupić zestaw tuningowy pokazany na zdjęciu tej już stuningowanej ceraty?Mam na myśli złote: boczki rotora, dupkę i nakrętkę po przeciwnej stronie korby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Super wygląda.Może i są takie części ale bardziej bym obstawiał, że ktoś do galwanizerki miał dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Pytanie czy to było kupione ? Pytanie czy warto szukać tego do kupienia, ja bym to oddał do chromowania itp. i na pewno wyjdzie taniej niż ściągać coś z zagranicy. Chromowanie elementów samochodu (zdecydowanie większych niż te na zdjęciu) to koszt 100PLN w górę, więc ile można zapłacić za takie maleństwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 kiedys np tutajhttp://www.plat.co.jp/english/daiwa/salt_reel/CUSTOM_BODY/top.htmhttp://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/de/cPath/22_81_82_94/flussangeln-binnenseeangeln/rollen/daiwa-spining/certate-custom-body.htmlhttp://www.plat.co.jp/english/goods/daiwa/Dressup_Part_set.htma obecnie juz chyba nigdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Pytanie czy to było kupione ? Pytanie czy warto szukać tego do kupienia, ja bym to oddał do chromowania itp. i na pewno wyjdzie taniej niż ściągać coś z zagranicy. Chromowanie elementów samochodu (zdecydowanie większych niż te na zdjęciu) to koszt 100PLN w górę, więc ile można zapłacić za takie maleństwa ?Tylko te maleństwa chyba z plastiku wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Plastik,to metalizacja próżniowa,choć można też ponoć metalizację robić na metalowych elementach,galwanizacja ma jedną podstawową wadę-niewielki wybór kolorów (np. złote kolory),w metalizacji raczej nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 dzięki Pitt, troszkę się do celu przybliżyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Przykro mi Arku, ze tak to napisze. Ale : zapomnij.Do morethana tego nie zastosujesz. Rotor jest jak w Exist. Mocowanie kablaka jak w exist. A te czesci to bylo ISE Custom Dress up dla Certate 3000.Takze o ile dupke i nakretke moglbys zastosowac, o tyle boczki rotora nie podejda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Tego nie wziąłem pod uwagę dzięki Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Kurna...Faktycznie, co ślepemu po oczach (mówię tutaj o sobie)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Zadne dzięki. Raczej slabo psuc plany.ale mam nadzieje ze chociaż obejdzie się bez nietrafionych zakupów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Właśnie za uniknięcie nietrafionego zakupu dziękuję Ci Daniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi