casso Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam.Mam pytanie odnośnie woderów jak w temacie.http://spinn.pl/obuwie/wodery-delta-nord-43Czy ktoś z Was użytkuje te wodery? Ewentualnie czy miał z nimi styczność? Jeśli tak to będę wdzięczny za każdą opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Łukasz, szkoda kasy ... Polecam te ( model Super Ocean)...http://eurofishing.pl/catalog/odziez-wodery-c-58_59.html] \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Wiem, cena jest zabójcza, to fakt, ale być może to produkt na lata i odejdzie problem z coroczną (przy dobrych wiatrach) wymianą woderów. Stąd moje pytanie do ewentualnych użytkowników Poza tym te wodery są wyłożone neoprenem i takich szukam. O stawy trzeba dbać, bo człowiek już najmłodszy nie jest P.S. Widziałem kilka fotek na NK z Waszego wyjazdu - fajna sprawa. Do zobaczenia na rewirach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Toż to guma w cenie 6-ciu stów Stomile, czyli czarna kanalarska guma kosztuje ułamek tej kwoty, a też gruuube kilka sezonów wytrzymuje. Ubranie odpowiednich skarpet zamiast wyściółki z neoprenu ma tą zaletę, że nie jest obligatoryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 @Casso, kup 5 par czarnych stomilów + 5 par skarpet neoprenowych, też będzie na lata Z taką kasę można kupić coś ciekawszego, a bielizna termoaktywna załatwi sprawę. Poza tym nie wyobrażam sobie połączenia guma + neopren w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Czesc CassoSuper wodery. Moje mam juz lata. Moj ojciec je ma i moj brat tez.Szklo, kolce, wysoka temper., itp. nie stanowia dla nich problemu.Neopren nie jest niezbedny i stanowi duza czesc i tak juz wysokiej ceny. Buty wykonane sa z kauczuku a nie ze zwyklej gumy. Porownania do stomilu, sa nie na miejscu. To tak jak bys pytal o ciezarowke, a ktos napisalby, ze taczka lepsza bo tansza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 zaje ... swietne wodery, jezeli ktos lubi/musi uzywac kauczuku, to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 @pitt, używasz ich? @Daro, gdzie je kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Czesc Ja kupowalem moje w normalnym sklepie w BRD. Cena katalogowa jest o okolo 10- 20% zawyzona. Moje mam z niebieskim neoprenem. Ojciec i brat maja swoje wodery wykladane bawelna. Tak jak pisalem te z bawelna sa zdecydowanie tansze, ale nie gorsze. Buty sa wygodne. Podeszwa gruba i stabilna. Lowie nad renem, co oznacza, ze stoje na ostrych krawedziach kamieni, ktorymi wysypane sa brzegi rzeki.Troche jest to komiczne, wydac za wodery tyle pieniedzy. Ale warto. W moich woderach stoje czesto w wodzie i lowie prawie tylko noca. Dlatego sluza mi one wiosna, latem i jesienia. Na mrozie nie lowie. Tu mam inne buty. Pamietaj o odpowiednim rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 tak, znaczy uzywalem takiego (podobnego) modelu moge mowic tylko w superlatywach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Z taką kasę można kupić coś ciekawszego... Co proponujesz @Artech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 CzescW sklepie Europe Flyfiching ( www.flyfishingeurope.de ) sa obecnie przeceny. Np. Delta Nord Watstiefel 41-45 ze 199€ na 149€, Delta Limaille Watstiefel 42,44,45 ze 125€ na 93,75€---- Simms Gore-Tex Guide Watjacke S,M,L,XXL ze 409,00€ na 199,00€ i wiele innych artykulow. Niestety przeceny nie obejmoja wszystkich rozmiarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ja osobiście zastanawiam się nad czymś takim http://www.trotka.pl/p/pl/solv_wad/wodery_oddychajace_solvkr oken.html szukam opinii o tym produkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 żeby nie tworzyć nowych wątków podepnę się pod pytanie przedmówcy. Alternatywą do Solvkrokena jest jeszcze to: http://www.taimentackle.com/mt/product_info.php?products_id= 5380Jeśli mieliście styczność z tymi produktami, to napiszcie parę zdań. W Taimenie większe pole do popisu jeśli chodzi o dobranie rozmiaru... pomoc mile widziana Są jeszcze takie: http://www.taimentackle.com/mt/product_info.php?cPath=316_77 &products_id=5307Cena kusi, tym bardziej, że buty do brodzenia tez mozna w miarę tanio kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Na temat oddychających śpiochów/spodniobutów poczytajcie dyskusje na forum flyfishing.pl. Temat ten był tam wałkowany dogłębnie i wielokrotnie.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi