Skocz do zawartości

Wybór multika

Olsztyniak

Rekomendowane odpowiedzi

Nie odsyłam do wyszukiwarki, bo jestem tym bardziej zmęczony niż podaniem sensownej opcji.

To dużo zależy jak często i jak lotne wabie będą miały 5gr a jak często górna granica. Musisz bardziej sprecyzować, bo żeby obsłużyć komfortowo taki zakres trzeba by szukać steeza sv ;)

• Like 1

Drugi jeśli tomek odpuści :D

Ni huhu nie popuszczę, dane do przelewu czekam :D

A tak poważnie jakby klient do 600zł dołożył jedyne 8 stówek to na giełdzie stoi CC101DC, nic lepszego jak dla mnie dla takiego przedziału, nawet 5gr pierza z marabuta w reklamówce poleci z odpowiedniego kija koniecznie z pracowni.

• Like 1

Revo LT odpada - przy 30 gramach nie zpanujesz nad szpula - ja uzywam revo od 4 do okolo 20 wtedy jest jeszcze ok czym wyzej tym hamulec trzeba mocniej rozkrecac bo szpula waruje :P

Tak, ale konstrukcja mocna i wytrzymała.....a hamulec zawsze można 2 kliki podkręcić.....Marek - Mahi66 ma LT na łożyskach Katobi i tam dopiero szpulka zapitala

Edit: Na giełdzie wisi TD Sol i zdaje się, że powinna dać radę :rockon:

Edytowane przez minecjusz

http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=12567.0

CU201E7 powiedzmy od 7-iu też da rade i mieści sie w budżecie, a dołożywszy Availa da rade niżej :)

Stan idealny na 100%...kupiłem od Rafała Citicę201 i nawet ryski nie miała :good:

Pewnie tak jak i u mnie plećka w gratisie zostanie, a availa do 201 widziałem za 79dolarów....można kiedyś dozbierać ;)

Tak, ale konstrukcja mocna i wytrzymała.....a hamulec zawsze można 2 kliki podkręcić.....Marek - Mahi66 ma LT na łożyskach Katobi i tam dopiero szpulka zapitala

Edit: Na giełdzie wisi TD Sol i zdaje się, że powinna dać radę :rockon:

Ale po co niec multik ktory trzeba mocno chamowac - az za mocno ?:P pewnie mgx albo alt by rozwiazalo sprawe. Z shimano curadoc51/chronarch 51 albo 201 scorpion 1501. ogolnie ciezko o tak bardzo uniwerslany multik :) jest oare konstrukcji a reszta to tuning. Chyba ze 5 zamieniny na 7/8 gran to wtedy polecam tatule :)

Wszystko zale

• 4 tygodnie później...