Olsztyniak Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam wszystkich dzisiaj zwracam się z prośbą o pomoc w doborze multika pod przynęty od 5g do 35-40g budżet do 600 zł fajnie by było jak by maszynka nie była zbyt ciężka czekam na wasze propozycje Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nie odsyłam do wyszukiwarki, bo jestem tym bardziej zmęczony niż podaniem sensownej opcji. To dużo zależy jak często i jak lotne wabie będą miały 5gr a jak często górna granica. Musisz bardziej sprecyzować, bo żeby obsłużyć komfortowo taki zakres trzeba by szukać steeza sv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ma być nowy czy może być używany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ciężko będzie jednym młynkiem obskoczyć od 5 do 40gr, ale może używane Revo LT da radę wyrwać w tej kasie......Daiwy ze szpulkami SV są mocne i pancerne i pociągną wiecej niz 40gr....ale cena nawet używanej to sporo więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ryoga 1016 +szpula rcs da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ryoga 1016 +szpula rcs da radeJa chcę taką za 600! Rezerwacja, pierwszy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Drugi jeśli tomek odpuści 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 http://www.fishing-for-men.de/download/BCdb.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Revo LTRevo LT odpada - przy 30 gramach nie zpanujesz nad szpula - ja uzywam revo od 4 do okolo 20 wtedy jest jeszcze ok czym wyzej tym hamulec trzeba mocniej rozkrecac bo szpula waruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Drugi jeśli tomek odpuści Ni huhu nie popuszczę, dane do przelewu czekam A tak poważnie jakby klient do 600zł dołożył jedyne 8 stówek to na giełdzie stoi CC101DC, nic lepszego jak dla mnie dla takiego przedziału, nawet 5gr pierza z marabuta w reklamówce poleci z odpowiedniego kija koniecznie z pracowni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Widać że sobota Kolega niech zmieni zakres wabików 10-40 to i kasy starczy i wybór będzie a do 10g obskoczy stałoszpulowcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Revo LT odpada - przy 30 gramach nie zpanujesz nad szpula - ja uzywam revo od 4 do okolo 20 wtedy jest jeszcze ok czym wyzej tym hamulec trzeba mocniej rozkrecac bo szpula waruje Tak, ale konstrukcja mocna i wytrzymała.....a hamulec zawsze można 2 kliki podkręcić.....Marek - Mahi66 ma LT na łożyskach Katobi i tam dopiero szpulka zapitala Edit: Na giełdzie wisi TD Sol i zdaje się, że powinna dać radę Edytowane 31 Stycznia 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 A Revo Premier? Od 5 spokojnie, a i 80 pociągnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=12567.0 CU201E7 powiedzmy od 7-iu też da rade i mieści sie w budżecie, a dołożywszy Availa da rade niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Edit: Na giełdzie wisi TD Sol i zdaje się, że powinna dać radę Kurczaki ano teoretycznie powinna tylko czy amerykańce słabszych łożysk nie dali niż w bliźniaku z dalekiego wschodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 przecież sporo tańsza od planowanego budżetu....to i na łożyska np ceramiczne zostanie i na plećkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=12567.0 CU201E7 powiedzmy od 7-iu też da rade i mieści sie w budżecie, a dołożywszy Availa da rade niżej Stan idealny na 100%...kupiłem od Rafała Citicę201 i nawet ryski nie miała Pewnie tak jak i u mnie plećka w gratisie zostanie, a availa do 201 widziałem za 79dolarów....można kiedyś dozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 a co myślicie o abu mgx wiem że w takiej cenie raczej nie wyrwę najwyżej dozbieram ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ma być nowy czy może być używany?może być używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 a co myślicie o abu mgx wiem że w takiej cenie raczej nie wyrwę najwyżej dozbieram ? Revo MGX też da radę, ale używek na giełdzie licho, a nówka prawie dwa razy tyle co Twój budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 wiem może uda mi się używkę dostać będę czekał na okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 abu premier, scorpion1001xt, mgx można trafić za tyle bo były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tak, ale konstrukcja mocna i wytrzymała.....a hamulec zawsze można 2 kliki podkręcić.....Marek - Mahi66 ma LT na łożyskach Katobi i tam dopiero szpulka zapitala Edit: Na giełdzie wisi TD Sol i zdaje się, że powinna dać radę Ale po co niec multik ktory trzeba mocno chamowac - az za mocno ? pewnie mgx albo alt by rozwiazalo sprawe. Z shimano curadoc51/chronarch 51 albo 201 scorpion 1501. ogolnie ciezko o tak bardzo uniwerslany multik jest oare konstrukcji a reszta to tuning. Chyba ze 5 zamieniny na 7/8 gran to wtedy polecam tatule Wszystko zale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ok Panowie dzięki za tak liczną pomoc czekam teraz na okazję do sezonu może coś trafię pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciesiuu Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam.Czy mogę prosić o opinię na temat RAINBIRD 2007 jeśli ktoś miał do czynienia z tym multikiem? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi