szymek07 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam, przymierzam się do zakupu pierwszej echosondy.Zależy mi na tradycyjnym obrazie oraz obrazowaniu dna (Down Vision).Używana będzie do spinningu na jeziorach i zbiornikach zaporowych. Pod uwagę obecnie biorę:Lowrance 4x HDIGarmin 201dvewentualnie Raymarine Dragonfly 4dvs. Który z tych modeli (lub innych do ok. 1500zł) moglibyście polecić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć, witaj , dzień dobry, dublujesz kolego tematy,w tym dziale na pewno znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytania.Podpowiem http://jerkbait.pl/topic/52280-echosonda-do-1200-z%C5%82-uwzgl%C4%99dniaj%C4%85ca-nowo%C5%9Bci/ Edytowane 31 Stycznia 2015 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymek07 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Przed utworzeniem wątku czytałem wątek podany przez Ciebie jak i wiele innych. Wiem, że Elite 5 HDI oraz Mark 5x to dobre echosondy, nie spełniają jednak moich oczekiwań. Nie znalazłem na forum uwag odnośnie garmina, którym obecnie najbardziej jestem zainteresowany. Miałem nadzieję na uwagi, które pomogły by mi dokonać wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szymek07
Witam,
przymierzam się do zakupu pierwszej echosondy.
Zależy mi na tradycyjnym obrazie oraz obrazowaniu dna (Down Vision).
Używana będzie do spinningu na jeziorach i zbiornikach zaporowych.
Pod uwagę obecnie biorę:
Lowrance 4x HDI
Garmin 201dv
ewentualnie Raymarine Dragonfly 4dvs.
Który z tych modeli (lub innych do ok. 1500zł) moglibyście polecić?
pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi