admin Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam, Konkurs Kalendarz Catch and Release jerkbait.pl trochę nam się przesunął ale ... zapraszamy do głosowania. Sam kalendarz będzie nietypowy bo przesunięty miesiącami - 2015-2016. Jak głosujemy? W tym roku było bardzo dużo zdjęć. Zrobienie tradycyjnego głosowania nie było możliwe dlatego zdjęcia będziemy wybierać na podstawie oceny w galerii jerkbait.pl. I teraz w punktach - jak zagłosować. 1. Wchodzimy do galerii i przeglądamy zdjęcia - http://jerkbait.pl/gallery/album/44-catch-and-release-2015/ 2. Oceniamy (klikając w gwiazdki oceny zdjęcia) - swoje typy (te zdjęcia, które chcielibyście zobaczyć w kalendarz) - może być dowolna liczba zdjęć - możesz wybrać tylko jedno albo kilka, które chcesz by były w kalendarzu. Uwaga! Gwiazdki oceny są widoczne jak się wejdzie w zdjęcie. Głosujemy do 15.02.2015. Wtedy wybieram z galerii najwyżej ocenione. Zapraszam wszystkich! Pozdrawiam Remek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Szwankuje moja inteligencja...Proszę mnie oświecić, gdzie znajdują się rzeczone "gwiazdki oceny zdjęcia" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 bezposrednio nad nickiem (tu: trudinho) Szwankuje moja inteligencja moja tez ... na moj gust wiele zdjec ma niewiele wspolnego z tematem i sa zwykla prezentacja trofeum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Piotr, nie wiele mi pomogłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Poddaje się .Próbowałeś już ? Tam można do jutra sobie klikać, u mnie to nie działa . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 tak, klikalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 tak, klikalem I działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 tak, dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 tak, dziala Fajnie masz . U mnie nie działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) potwierdzam nie można zagłosować, sprawdzane na ff, operze i ie Edytowane 1 Lutego 2015 przez tabss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Nic sie nie zmienia , nadal nie mozna glosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Poczekajcie - sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Już - rzeczywiście pokręcone były uprawnienia w grupach. Problem już rozwiązany i zapraszam do głosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Remku a moje zdjęcie któro wygrało głosowanie i miało być na styczniowej stronie? Co z nim? PozdrMelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Oni już jest w kalendarzu. Będzie zatem. Więc pod kontrolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Zachęcam do głosowania. Jeszcze 9 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson2 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Starannie, choć czasem surowo oceniłem wszystkie:) Są tu dobre zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Super! Tak ...Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi