robbox4 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Czy w polsce jest ktoś kto sprzedaje te łodzie?Szukam TERHI 6020 lub TERHI 445 bez konsoli. Edytowane 1 Lutego 2015 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Fajne , trwale lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dystrybutora chyba nie ma, czasem pojawiają się używane.Pływałem 6020 tydzień w Szwecji w ub.r. - REWELACJA! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robbox4 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 No właśnie musze poszukać używki na szwedzkim rynku.Musze tam zostawić łódkę na stałe bo nie chce mi się ciągać tego ciągle. Też dobrze mi się pływało tymi łódkami. I jakość wykonania do mnie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 445 to jedna z nielicznych łódek z prawidłową owiewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Szukaj na blokeciehttp://www.blocket.se/kiruna?q=TERHI+6020+&cg=0&w=3&st=s&ca=1_8&is=1&l=0&md=th Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jesli nie musisz się ograniczać do zakupów w Polsce lub Szwecji polecam także przeszukać Finlandię.Dużo ogłoszeń można znaleźć poniżej : http://www.nettivene.com/en/moottorivene/terhi?page=4&sortCol=price&ord=ASC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) No to szpadel. Widziałem w tym roku używane na olx/sprzedajemy. Czy ktoś z forumowiczów opływał może mniejsze modele 385/400?Ponoć cicha jest na wodzie. Ma ktoś może namiary gdzie szukać u nas tych sprzętów? Edytowane 23 Listopada 2019 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Tak pływałem przez miesiąc w 2 osoby na jeziorze Bodeńskim na Theri 400 z silnikiem 10 KM . Łódź jest super i dla 2 osób jest w sam raz. Cena tej łodzi w Niemczech jest przystępna i w porównaniu do polskich znanych produktów nie jest zła. W tej chwili można ją kupić od ręki w zimowej cenie np. tutaj https://www.wassersport-profi.de/Boote-Motoren/Festrumpfboote/Terhi-Boote/Terhi-400-Verde-Winterpreis.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tłdk Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jakiś czas temu miałem terhi 410, dwa płaszcze z konsolą. Łódka dość ciężką jak na swoje rozmiary, solidna, bardzo stabilna. Pływałem nią po cieśninie sund z silnikiem Merkury 15 koni. Z dwiema osobami razem około 200kg plus spory szpej, wchodziła w ślizg i pływała 20-25 km/h w zależności od warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Dzięki panowie. Celuję raczej w 385- na wodzie solista jestem i potrzebuję mobilności do wodowania, slipów normalnych u mnie brak. Ideałem byłby egzeplarz używany... Swoją drogą to widziałe ichniejsze łodzie typu Saiman- rakieta na elektryku pewnie to by była. U mnie strefa ciszy, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 mam 6020c od jakis 18 miesiecy? faktycznie sterowke bym wyrzucil. Na pewno chcialbym zachowac relingi (przydatne zwlaszcza jak duza fala albo jak sie drzemnac chcesz - jest o co glowe oprzec Jestem troszke zawiedziony jesli chodzi o wybor silnikow - tzn mam 20 km i jest ok do okolo 200-220 kg obciazenia. Maxymalny silnik to 30 hp. podejrzewam, ze raczej dupy nie urywa przy maksymalnej obsadzie (niby 5 osob) i betach. zreszta juz w 3 osoby i tak sie robi ciasnawo (nawet po wyrzuceniu konsoli sa naprawde tylko 3 lawki z czego 2 bardzo blisko siebie. Na morzu jeszcze jako tako mozna polowic w 4 osoby, ale 5 nie widze wcale. chyba, ze tylko siedziec i 2 z nich to dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Analityk85 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Podlacze sie do pytania . Plywal ktos na modelu 385? W oloszeniach pisza ze lodz bardzo stabilna. Jednak na filmikac dostepnych w necie jakos mi sie wydaje srednio stabilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 tak sie zlozylo, ze ktos na innym forum chcial sprzedac 6020 (z konsola, ale dolozona do "zwyklej" 6020 - rozni sie od 6020c brakiem relingow) i silnikiem 30hp,. Zagadalem z inm bo myslalem sobie silnik zmienic i ponoc w 2 osoby leci do 35 wezlow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) ... Do handlu mamy dział giełda. Edytowane 29 Listopada 2019 przez Piotrek Milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r.t. Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 tak sie zlozylo, ze ktos na innym forum chcial sprzedac 6020 (z konsola, ale dolozona do "zwyklej" 6020 - rozni sie od 6020c brakiem relingow) i silnikiem 30hp,. Zagadalem z inm bo myslalem sobie silnik zmienic i ponoc w 2 osoby leci do 35 wezlow.Kolego 35kn? Nie pomyliłeś jednostek? Co jeszcze robi ta łódka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Kolego 35kn? Nie pomyliłeś jednostek? Co jeszcze robi ta łódka?ja nic nie pomylilem. Konwersacja w zalaczniku. Czy koles mowi prawde nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r.t. Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 nie możliwe, musiał coś popieprzyć. Na yt jest sporo filmików, popatrz sobie Taka np. Big Fun 16" na 50hp w pojedynkę leci 54, z rodziną dwa plus dwa 46-48km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
robbox4
Czy w polsce jest ktoś kto sprzedaje te łodzie?
Szukam TERHI 6020 lub TERHI 445 bez konsoli.
Edytowane przez robbox4Odnośnik do komentarza
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi