pitt Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 ta daiwa wlasnie mi chodzi po glowie ... no i juz mnie glowa, od tego dreptania, boli czy macie jakies doswiadczenia z ta maszynka? przede wszystkim ze wzgledu na nawijanie cienkich linek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 A czemu odpusciles Quantuma ? Ja do tych nowych Daiw nie mam przekonania. Juz byly te Laguna, Castor, Capricorn...Teraz sa nastepne. Tylko sie przygladam, wiec za duzo Ci nie pomoge. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 nie, nie odpuscilem, ani jednego ani drugiego quantuma, tylko ta daiwa mi glowie skacze i nie moge jej, racjonalnie, przegonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Pitt, To uczyn to, dla wlasnego dobra Nie wiem czy to taka polityka Daiwy, czy inne wzgledy. Ostatnio strasznie szybko zmieniaja oferte modeli staloszpulowych.Kiedys mieli Emblemy itd. szly latami. Teraz nie sposob nadazyc za zmianami, po co taka zabawa ? Guzu p.s. tak jak mowilem, nie mialem w reku tego. Widziales te TDcos tam oferowane na ebay.de ? nigdzie indziej ich nie ma, tylko w Europie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Guzu, Europejska ofery Daiwy ma się ni jak do Japońskiej. Jest tak zarówno jeśli chodzi o stałą szpulę jak i ruchomą. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Remek, Wiem to nie od dzis Na przykladzie Certate widac jaki dziala mechanizm: Japonia => USA => Europa. I cena coraz wyzsza Mi by bylo szkoda 85 $ na sprawdzenie czy Daiwa Theory jest dobra nie tylko in theory Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Ceratate to i ja bym sprawdzil, jakby ktos zasponsorowal.... Co do tanszych modeli Daiwy, jakos tak nie mam przekonania...wybralbym pewnie Quantuma, zdaje sie jest wyprzedaz na Basspro po 70$ (starsze modele pTi)Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 A czy mógłbym z takich testów liczyć na duuuży, obszerny artykuł? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 posiadam Daiwe Theory 2500ogólne wrażenie jest bardzo dobrepłynna praca, dobrze działąjący hamulecżyłkę nawiją poprawnie, na szpuli ułożona jest równo (jak dla mnie), nawinęłem 0.30 i 0.23 (prawdziwe grubości) jedna dziwna rzecz, to kliknianie, przy otwieraniu i zamykaniu kabłąka, pierwszy raz spotkałem sie z takim czymś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 to klikanie, to blokada kablaka, zeby sie podczas rzutu, samoczynnie, nie zamykal, taki patent ma np. mitchell ideal albo niektore quantumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Witam! Proszę o informację rozmiar łożysk do Daiwa Theory 17 2508PE do szpuli, pod szpule i do knoba. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi