szpiegu Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 niedługo zaczyna się okres zimowy i czas najwyższy zacząć rozglądać się za czymś ciepłym interesują mnie wszelkie uwaga na temat takiego wdzianka http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=65_159&p roducts_id=5218czy starczy na bałtyk, to plus bielizna termoaktywna czy szukać dalej, słyszałem ze lemigo miało zrobić coś takiego z polaru 500 ale puki co nie widziałem tego nigdzie nawet na ich stronie internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam poszukaj na forum sprzętowym FlyFishing tam coś pisali o tym ubranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam!Na forum flyfishing.pl rozwinęła się dyskusja na ten temat.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 dzięki chłopaki będę szukał dalej w poniedziałek zadzwonię do lemigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 na allegro pokazały się takie ocieplacze http://allegro.pl/item777658596_ocieplacz_woderow_spodniobut ow_r_l_m_xxl.html może miał ktoś już z nimi styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 z czystym sumieniem moge polecić toitem766697232_spodnie_polarowe_kontraktowe_xl_short_regular.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi