Mosteque Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Niedługo będę parę dni w Brukseli. Znacie tam jakiś dobry sklep ze sprzętem, oczywiście z dobrymi cenami?Nawet nie wiem, czy sprzęt jest tam tańszy niż u nas, ale u nas przeważnie wszystko dostosowane do zarobków, więc najdroższe na świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Wujek G.: "peche sportive Bruxelles" lub "hengelsport Brussel" pewnie wyjdzie trochę. Sprawdź tylko czy to nie aby kluby wędkarskie lub dystrybutorzy hurtowi Niestety o cenach nic nie wiem... Edytowane 1 Lutego 2015 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wujka znam, ale myślałem, że może ktoś ma osobiste doświadczenia Jak będę na miejscu, na pewno wyguglam coś w okolicy i sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi