keniek Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 szukam informacji na temat slipów nad bałtykiem gdzie wodujecie łodzie wiem że w darłowie jest ok. w ustce też ale chodzi mi o slipy np.w rowach ,łebie,kołobrzegu i podobnych i to co dzieje się na bałtyku i dotyczy małych łudek opłaty kontrole wymogi jeśli temat już jest to wycofam ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 marina solna- kołobrzeghttp://www.marinakolobrzeg.pl/kamera.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Łeba port Yahtowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Mrzeżyno slip przy porcie, Dźwirzyno jeden w porcie rybackim i drugi na prywatnym ośrodku nad jeziorem.W morze wychodzisz przez kanał portowy. Korzystałem z wszystkich trzech,najlepszy ten pierwszy i ostatni. W Mrzeżynie do większej łódki auto 4x4 jest potrzebne dość stromo i jakieś dziwne podłoże. Poza sezonem bez opłat było, przy wyjściu w morze i powrocie nikogo to nie interesowało.Jest jeszcze slip nad jeziorem Resko przy drodze pomiędzy D.i M.fajny betonowy dużo miejsca na manewry i łagodny.Parking przy drodze ale troszkę trzeba płynąć do kanału w Dźwirzynie. Musisz uważać na jeziorze na płycizny. Edytowane 1 Lutego 2015 przez welpa1809 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 od Gdańska w stronę ruskich brak slipu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Odgrzewam temat. Interesują mnie miejsca do slipowania w okolicy Rowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Odgrzewam temat. Interesują mnie miejsca do slipowania w okolicy Rowów.mapy google i mamy slip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dzięki serdeczne za chęć pomocy Tak się składa, że ten doskonale znam. Prosiłem o okolice Rowów W Rowach jestem od lat co roku. Jednak nigdy nie byłem tam z pływadłem. Nie interesowałem się miejscami do wodowania sprzętu. W tym roku chcę to zmienić, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi