ipolo Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Posiadam na lódkę flash zandera 210 35g jestem z niego b. zadowolony - szukam czegos w podobie tylko z brzegu czyli jakieś 270. Jest flash zander 270 ale może uda się znaleźć cos lepiej wykończonego no i lżejszego. Kasa 450-500zł, głównie opad sandacz i szczupak. Główki 15g-30g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Co to jest flash zander? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Mikado Inazuma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipolo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Tak Mikado Inazuma...super kijek, bardzo ładnie mi się nim łowi....No z brzegu potrzebuję czegoś dłuższego i z racji tego, że będę tym z brzegu częściej łowił.....to wybrać coś ... dobrego i "ładnego";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 A może Dragon Guide Select Tiger? Kij powinien spełniać wszystkie parametry jakie wymagasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Co to jest flash zander?Sandacz po Czarnobylu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Daiwa infinity Q jigger 270/35gNa Świętokrzyskim Przewodniku kolega wystawia do sprzedania.Ewentualnie nową polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipolo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Nie dodałem, że podana kasa była max, jeśli wpadnie coś tańszego nie będę protestował ;-). Używki też wchodzą w grę. Piszę to mam w głowie omijane kiedyś przeze mnie DIAFLEXy Robinsona. Nie znam bardzo różnic między starszymi wersjami a nowszymi (nano). Czy ktoś może coś więcej na ten temat napisać. 270 (35g) i 270(40g) To samo tylko inne oznaczenia? Starsze zachwalane, czy nowsze.. Edytowane 2 Lutego 2015 przez ipolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Za 500 to szukaj używki st.croixa np:wild riwera. Albo coś zbudowanego na wielkorzeczne łowy Edytowane 2 Lutego 2015 przez MALIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipolo Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Szukam, szukam....Chciałbym pomachac diaflexami..może mi ktoś podac różnice miedzy starszym 270 35g a nowszym 270 40g?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi