Andru77 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam,http://www.easy-surfshop.pl/produkt-torba-wodoszczelna-na-aparat-slr-overboard_379565_769używa ktoś może takiej torby na aparat?Jeśli tak byłbym wdzięczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 witam .torba dobra ale reklama przesadzona bo kto wkłada do wody sprzęt fotograficzny.Jak się ma za kilka tysięcy sprzęt to trzeba zadbać .Woda nie taka straszna jak piasek czy kurz.Jaka cena torby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Akurat tej torby nie mam, ale mam ich plecak. Jak zaliczyłem wywrotkę na kajaku, to aparat popływał sobe w tej torbie dość długo i bez problemu.Wielokrotnie to moczyłem, wpadało mi do wody itd etc - nigdy nie nalało sie do środka.Firma podchodzi na serio do tego tematu.Na pewno wleje się woda gdy zanurzysz, pod ciśnieniem, ale jak tylko ma chronić podczas wywrotki, przytopienia itd - jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Mam dokładnie ten worek od roku. Brodziłem już z dużą i ciężką lustrzanką po pachy i aparat pływał na pasku obok mnie...polecam. Za swoją zapłaciłem ok 130 zł w gokajak. Edytowane 2 Lutego 2015 przez Flame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dzięki za info.Kolego Flame jak duża była ta lustrzanka i jakie szkło? Ja chciałbym Canona 40D +L 70-200 F4 tam zapakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 C5d z 24-105. W przypadku Twojego szkła może przemyśl większą (dłuższą) wersję torby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locoproject Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Torba jest ok, akurat nosiłem telefon podczas burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja kupiłem za 50zł pudełko wodoszczelne w decathlonie. Prostokątna walizeczka. Mieści się lustro i dwa małe obiektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ostatnio, przeglądając neta znalazłem to, może się przyda;http://www.taimen.com/pl/pl/category/torby-wedkarskie/161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Polecam pooglądać u sąsiadów - http://www.hiko.cz/vaky-pytle/lodni-pytle/?strana=1 U nas do zamówienia w kajak.pl Edytowane 18 Marca 2015 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi