erixon Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam mam problem z wyrzynarką Proxxon DS 230/E , wyrzynarka jest nowa i problem polega na tym , że nie moge zamontowac brzeszczotu , wydeje się jakby był za długi o 2 cm , poluzowałem wszystkie śruby mocujące i nie mogę go w całości włożyć . Prosze o pomoc i z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli miałeś oryginalne w komplecie , to być może czegoś nie poluzowałeś , jutro mogę spojrzeć z rana i napisać Tobie , w czym rzecz , a jeśli kupowałeś to być może kupiłeś za długie , w specyfikacji , powinieneś mieć określoną długość - właściwie daj mi 2 godzinki i spojrze na swoją jakiej długości mam brzeszczoty. Byłem właśnie spojrzeć , mam ten sam model i długość brzeszczotów moich to 127 mm . W środku , po odciągnięciu klapki równiez jest śruba regulacyjna - może tam jest nie poluzowane do końca. Edytowane 2 Lutego 2015 przez logun74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Widzisz gość tutaj na filmie ustawia długość brzeszczotu pewnie się Ci opuściło i tyle. Edytowane 2 Lutego 2015 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dzięki wielkie ! Filmik pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi