LASOTA1974 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Witam!wybieram się połowić na Nadarzycach.Spiningował ktoś w najbliższym czasie?Proszę o info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumio Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Witam! Ja również zamierzam wybrać się nad zalewy w przyszły weekend bądź w tygodniu. Ostatnio byłem w sierpniu także świeżych informacji nie posiadam, jedynie co to w porównaniu do minionych lat nie zaszlałem zbytnio, może jesień wynagrodzi P.S Witam wszystkich forumowiczów ...lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmaniac Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 wieści z ostatniej niedzieli: obszar połowu - kanał+ j. Berlińskieczas: około 9 godz.ilość wykorzystanych przynęt: około 40 szt. (woblery, gumy, cykady, wirówki blaszki)ilość rzutów: Niezmierzonailość brań: 0nawet boleń dał sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 wieści z ostatniej niedzieli: obszar połowu - kanał+ j. Berlińskieczas: około 9 godz.ilość wykorzystanych przynęt: około 40 szt. (woblery, gumy, cykady, wirówki blaszki)ilość rzutów: Niezmierzonailość brań: 0nawet boleń dał sobie spokój Analizując wiadomości na temat zalewów i poławianych w nich rybach odnoszę wrażenie, że zaczynają być poprostu puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 byłem tam latem - 2*na łodzi po 3-4h- efekt: kilka okonków i jeden szczupaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmaniac Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 i weekend znowu nienajlepszy. Może to ma jakiś związek ze zmianą dzierżawcy? Według komunikatu RZGW od 15 września p. Szymak nie jest już dzierżawcą Nadarzyc.http://www.pzw.bornesulinowo.pl/news.php?readmore=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Szymak nie jest już dzierżawcą Nadarzyc. I nie można łowić z łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi