Oba używane z końca 2013 roku. Na gwarancji. Wszystkie papiery. Yamka zbiornik wewnętrzny . Tohatsu dołączony zewnetrzny.
Waga 2 kg na korzyść Tohatsu. Ale pojemność skokowa większa w Yamaszce.
Cena około 4 tys. Yamaszka lekko ponad, Tohatsu ciut niżej.
Generalnie najbardziej interesuje mnie najbardziej cicha praca i mało wibracji. Sporo trolla. I zaznaczam - ciężkie i mocniejsze dwucylindrowce odpadają.
Pytanie
godski
Jak w temacie. Co wybrać? Jakieś istotne różnice?
Oba używane z końca 2013 roku. Na gwarancji. Wszystkie papiery. Yamka zbiornik wewnętrzny . Tohatsu dołączony zewnetrzny.
Waga 2 kg na korzyść Tohatsu. Ale pojemność skokowa większa w Yamaszce.
Cena około 4 tys. Yamaszka lekko ponad, Tohatsu ciut niżej.
Generalnie najbardziej interesuje mnie najbardziej cicha praca i mało wibracji. Sporo trolla. I zaznaczam - ciężkie i mocniejsze dwucylindrowce odpadają.
Top użytkownicy dla tego pytania
31
8
7
6
Popularne dni
3 Lut
38
2 Lut
33
17 Wrz
11
25 Paź
10
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 31 odpowiedzi
maweric 8 odpowiedzi
bazyloss 7 odpowiedzi
pablo__20 6 odpowiedzi
Popularne dni
3 Lut 2015
38 odpowiedzi
2 Lut 2015
33 odpowiedzi
17 Wrz 2015
11 odpowiedzi
25 Paź 2015
10 odpowiedzi
Popularne posty
bazyloss
niestety w swoim czasie , to przerobiłem, powtarzałem, ale zawsze znajdą się mądrzejsi ponton 270-290 jedna osoba + 5-6KM śmiga, aż miło (nawet 320 , ale lekki, np. air-mata) w dwie osoby już nie dla
newrom
Budzik, tohatsu robiło silniki jak Yamaha próbowała napędzać łodzie kamertonem. nissan to znaczek na Amerykę czyli marketing. Ważniejszy jest ten zbiornik, jeśli silnik ma złącze linii paliwowej to
pablo__20
.
Opublikowane grafiki
141 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi