admin Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Witam,Zapraszam wszystkich serdecznie do głosowania na najlepsze zdjęcie miesiąca Wrzesień na jerkbait.pl. W imieniu redakcji bardzo dziękuję za udział w konkursie i zapraszam do kolejnych edycji. Przypominam - październikowa jeszcze trwa - zapraszam do przesyłania zdjęć. Wszystkie zdjęcia, łącznie z poniżej prezentowanymi znajdziecie w naszej galerii http://www.jerkbait.pl/gallery/thumbnails.php?album=6 Przy głosowaniu proszę zwracać uwagę na nazwy oraz numery zdjęć. PozdrawiamRemek 1. Fish - 1 2. Logistyk - 1 3. Logistyk - 2 4. Logistyk - 3 5. Maciejowaty - 1 6. Marcel - 1 7. Marcel - 2 8. Matas - 1 9. Matas - 2 10. Matas - 3 11. Matas - 4 12. Remek - 1 13. Rognis_oko - 1 14. Rognis_oko - 2 15. Rognis_oko - 3 16. Rognis_oko - 4 17. Sandacz - 1 18. Sandacz - 2 19. Sandacz - 3 20. Wujek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 21. Wujek - 2 22. Wujek - 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Serdecznie zapraszam WSZYSTKICH forumowiczów jerkbait.pl do głosowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Głosowanie trwa do 22.10.2009! Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Zapraszam do głosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Widzę, że głosów przybywa - bardzo się cieszę, o to właśnie chodzi! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzios51 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam,jestem pelen uznania dla tych pieknych fotek.Oceniajac nie trofea lecz artyzm fotografa wedlug mnie najpiekniejszym jest termos-2.jpg pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 A ja myślałem, że w tym gronie z panią Moniką.jpg nikt nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ja na zdjęcia nadsyłane przez @Wujka nie głosuję z zasady - to nie jest gra fair play Szczególnie fotka Wujek-2 Trudny miesiąc do głosowania, pełno klimatycznych fotek. Szczególnie podobał mi się Boleń @Marcela, wypuszczanie sandacza przez @Rognisa i fotka Kolegi @Fish...Ale glos mam tylko jeden PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ja również miałem w tym miesiącu problem z wybraniem zdjęcia, na które oddam swój głos. Szkoda troszkę, że zlotowe zdjęcie Remka spadło w notowaniach - @wujek po dzisiejszej serii głosów nokautuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 wszystkie fotki fajne , no ale wujek 2 jest najlepsze Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drodox Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Zdjęcie MAtas 1 wg mnie jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi1410 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dla mnie niektore fotki sa juz tak przerobione ze wygladaja jak fotomontaz np. zdjecie Matas 2 jakos tak nienaturalnie ten szczupak jest trzymany , nie widac lewej dloni i ryba jakby wisi w powietrzu. Fakt fotka sliczna ale cosik tam nie pasuje. Moze po prostu sie nie znam.Pozdrawiam wszystkich moczykijow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Cześć, bezkonkurencyjne 21. Wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Na razie 222 głosy! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 najpiekniejsze Wujkowe bolenie jakie widziałem takze ....głosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Kalędarz służyć ma nie tylko wędkarzom więc trudno konkurować rybom z tak piękną kobietą jak Pani Monika stawiam więc na Wujek Nr-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Cześć,No cóż myślałem, że wygram :lol: - żartuję. Panie i Panowie,Serdeczne gratulacje dla Wujka! Wygrało właśnie jego zdjęcie. Gratulacje! Nagroda razem z egzemplarzem kalendarzem zostanie przekazana po zrealizowaniu projektu. Wszystkim uczestnikom konkursu wrześniowego chciałbym podziękować za udział. Jest mi bardzo miło, że chcecie się z nami wspólnie bawić. Czekam na kolejne miesiące i kolejne zdjęcia. Dziękuję! Podziękowania należą się również wszystkim tym, którzy wzięli udział w głosowaniu. Tym razem mamy rekord bo zanotowaliśmy ponad 250 głosów. W imieniu redakcji portalu - wielkie podziękowania! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 My również chcemy podziękować wszystkim którzy brali udział w konkursie zarówno uczestnikom jak i głosującym, a przede wszystkim osobom które doceniły nasze zdjęcie Wygrana tym bardziej nas cieszy ponieważ wrześniowy konkurs miał wyjątkowo wysoki poziom i rekordowa liczba forumowiczów wzięła udział w głosowaniu.Były emocje .pozdrawiamyMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Przepraszam że z takim opóznieniem odświeżam wątek , ale wczesniej jakoś nie miałem okazji się wypowiedzieć. Chciałem serdecznie podziękować wszystkim którzy oddali głosy na zdjęcia moje oraz mojego taty, cieszy nas to i jest nam bardzo miło Co do zwycięzcy to sądze że wygrało zdecydowanie najbardziej UROKLIWE zdjęcie i nie mam tutaj żadnych wątpliwości że jest ono najlepsze . @Remek: gratuluje frekwencji w głosowaniu, widać że z miesiąca na miesiąc coraz wiecej ludzi angażuje się w zycie forum! @Wujek: Ponownie składam Tobie wielkie gratulacje , nie ma chyba nic piękniejszego niż dzielenie swojej życiowej pasji z ukochaną osobą, to jest niesamowite, to jest piękne! Twoje zdjęcia ukazują to i kiedy się na nie patrzy to się po prostu to czuje - respect! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi