wobler129 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Tylko czemu nie można pływać w listopadzie i grudniu? U poprzedniego dzierżawcy było to oczywiste... Jak najwięcej mięsa przed wigilią, nikt nie może wtedy przeszkadzać. A teraz co? W "zarybieniach" jesiennych wędkarze będą przeszkadzać? Wydaje mi się, że będzie to samo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 mowilem mu zeby przedluzyl chociarz o listopad i prawdopodobnie tak bedzie od przyszlego roku zobaczymy ,wylegarnie szczupaka ma tam inkubatory pozatym w obrze tez ze dwa razy lowilem to tam tyle okonia ze szok niektore fajne siadaly mogl by przerzucic troche ryb z obry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkley001 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Witam jak oceniacie ubiegły sezon pod władzą nowego dzierżawcy. Ja osobiście byłem pare razy na J.Lutol złowiłem kilka sandaczy i ładnego suma. A jak tam wasze wyniki w ubiegłym sezonie ? Edytowane 17 Stycznia 2019 przez berkley001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grin88 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 W ubiegłym roku byłem raz nad j. Lutol (kolega mnie zaprosił) i cala zatoka była w siatkach zastawiona tak, że nie dało się łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 ja bede w tym roku nad jez chlop od polowy czewrca do polowy pazdziernika wiec zdam obszerna relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkley001 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wie ktoś może czy są już zezwolenia na chłopa i jak z cenami w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Cześć, Będę stacjonował obok jeziora Wędromierz, powiedzcie prosze czy jest sens łowić na nim czy może na którymś w pobliżu cel sandacz, szczupak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrc142 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Jak sytuacja z jeziorami czy się poprawił rybostan za nowego dzierżawcy, interesuje mnie j.Lutol i Wielkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Cześć będę w przyszłym tygodniu kilka dni koło jeziora Chłop. Nigdy nie łowiłem w tych okolicach i mam pytanie jak tam aktualnie wygląda rybostan czy jest szansa nastawiać się na jakieś okonie i szczupaki czy raczej rybacy wszystko wywalili siatami i potraktować tę wizytę bardziej rekreacyjnie niż wędkarsko ? Będę wdzięczny za jakieś info tu lub na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Nic się nie poprawiło, dalej to samo. Wszędzie siaty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Karpiu95 zdaj później relacje proszę , wody mojego dzieciństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi