admin Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Cześć,Rozpoczynam nowy wątek "Filmy z Catch and Release w tle". Niekiedy na filmach widać więcej niż by to opisywać długimi artykułami. Wrzucam pierwszy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Bardziej swojskie: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Cześć,Rozpoczynam nowy wątek "Filmy z Catch and Release w tle". Niekiedy na filmach widać więcej niż by to opisywać długimi artykułami. Wrzucam pierwszy. . Ta Pani to April Vokey. Bardzo mila dla oka i ogromna zwolenniczka C&R. Ma swoj program na World Fishing Network (WFN). Super filmik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Taki czeski blad, ale mozna by zmienic tytul z 'Flimy ...' na 'Filmy... ' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dzięki! Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie mogę się o wczoraj uwolnić od podziwu dla tego cudownego miejsca na ziemi i ludzi, którzy umożliwili naturze, by była naturą.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tutaj film z amerykańskiego DNR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szypa_30 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Trotka 60cm na własną muchę .Nie moge zamiescic filmiku niestety.pojawia sie komunikat ze nie mam uprawnien do dodawania plikow tego typu a posta nie potrafie usunac... Edytowane 4 Marca 2015 przez szypa_30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Hej panowie jak dodać filmy na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Taka trylogia: :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=M6Q85jMApQk kiedyś taki film zmontowałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 To z kolei moja amatorska produkcja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cola Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Polecam ten filmik. Dla mnie genialny. Uwielbiam łowić w takich małych niepozornych rzeczkach/ ciurkach, które kryją przepiękne okazy.Miłego oglądaniaPodaję link, pod którym filmik jest dostępny https://www.youtube.com/watch?v=tHTvNe0r35Q pozdr Wstawiłbym go w tym wątku, ale nie potrafię, jak kolega wyżej. Edytowane 22 Marca 2015 przez Cola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Hej panowie jak dodać filmy na tym forum? Przez YouTube ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To moja amatorska produkcja. https://www.youtube.com/watch?v=j7VrErgQqOg&feature=youtu.be 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 To moja amatorska produkcja. https://www.youtube.com/watch?v=j7VrErgQqOg&feature=youtu.beJak na amatorskie nagranie to nawet Ci to sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jak na amatorskie nagranie to nawet Ci to sie udało Dzieki Grzesiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 No to aby ozywic temat dokladam nowy filmik wlasnej produkcji. Wczorajsze pstragowanie. Milego ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 No to nastepny do kolekcji. Niski stan wody i wysokie temperatury nie sprzyjaja wedkowaniu w New Jersey. No ale cos tam wyskrobalem. Wielkoludow nie ma, ale dla mnie nie ma to az tak duzego znaczenia. Milego ogladania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Takie cos skleilem. Bylo potwornie goraco (upaly od kilku dobrych dni) i woda byla bardzo nagrzana. Rybki nie chcialy wspolpracowac. No ale cos tam sie uwiesilo. Filmik tylka nie urywa, ale poogladac mozna.Najciekawsze jest to, ze zlowilem swojego pierwszego "klenia" w USA. W zasadzie to taka chyba amerykanska odmiana klenia. Jakies podobienstwo jest. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Kwinto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Dopiero niedawno dorobiłem się kamerki. Może ktoś zdradzi jak wklejać film do forum? Mam swoje dwa filmiki, które mógłbym tu wstawić. Pozdrawiam. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez grisza-78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dopiero niedawno dorobiłem się kamerki. Może ktoś zdradzi jak wklejać film do forum? Mam swoje dwa filmiki, które mógłbym tu wstawić. Pozdrawiam.Nie wiem czy jest mozliwosc wklejenia filmiku bezposrednio do forum z komputera. Ja publikuje swoje nagrania na YouTube, a nastepnie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Cześć,Rozpoczynam nowy wątek "Filmy z Catch and Release w tle". Niekiedy na filmach widać więcej niż by to opisywać długimi artykułami. Wrzucam pierwszy. Doskonały pomysł. Zgodny z zasadą, że jeden przykład jest więcej wart niż tysiąc słów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi