Skocz do zawartości

Filmy z Catch and Release w tle

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Rozpoczynam nowy wątek "Filmy z Catch and Release w tle". Niekiedy na filmach widać więcej niż by to opisywać długimi artykułami. Wrzucam pierwszy.

. Ta Pani to April Vokey. Bardzo mila dla oka i ogromna zwolenniczka C&R. Ma swoj program na World Fishing Network (WFN). Super filmik.
  • Like 2

• 4 tygodnie później...
Gość szypa_30

Trotka 60cm na własną muchę .Nie moge zamiescic filmiku niestety.pojawia sie komunikat ze nie mam uprawnien do dodawania plikow tego typu a posta nie potrafie usunac...

Edytowane przez szypa_30

• 2 tygodnie później...

Polecam ten filmik. Dla mnie genialny. Uwielbiam łowić w takich małych niepozornych rzeczkach/ ciurkach, które kryją przepiękne okazy.

Miłego oglądania

Podaję link, pod którym filmik jest dostępny

https://www.youtube.com/watch?v=tHTvNe0r35Q

pozdr

Wstawiłbym go w tym wątku, ale nie potrafię, jak kolega wyżej.

Edytowane przez Cola

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

No to nastepny do kolekcji. Niski stan wody i wysokie temperatury nie sprzyjaja wedkowaniu w New Jersey. No ale cos tam wyskrobalem. Wielkoludow nie ma, ale dla mnie nie ma to az tak duzego znaczenia. Milego ogladania.

• Like 2

Takie cos skleilem. Bylo potwornie goraco (upaly od kilku dobrych dni) i woda byla bardzo nagrzana. Rybki nie chcialy wspolpracowac. No ale cos tam sie uwiesilo. Filmik tylka nie urywa, ale poogladac mozna.

Najciekawsze jest to, ze zlowilem swojego pierwszego "klenia" w USA. W zasadzie to taka chyba amerykanska  odmiana klenia. Jakies podobienstwo jest. 

Edytowane przez Kwinto
  • Like 2

Dopiero niedawno dorobiłem się kamerki. Może ktoś zdradzi jak wklejać film do forum? Mam swoje dwa filmiki, które mógłbym tu wstawić. Pozdrawiam.

Nie wiem czy jest mozliwosc wklejenia filmiku bezposrednio do forum z komputera. Ja publikuje swoje nagrania na YouTube, a nastepnie tutaj.

Cześć,

Rozpoczynam nowy wątek "Filmy z Catch and Release w tle". Niekiedy na filmach widać więcej niż by to opisywać długimi artykułami. Wrzucam pierwszy.

Doskonały pomysł. Zgodny z zasadą, że jeden przykład jest więcej wart niż tysiąc słów. 

• Like 1