Sprawa zaciekawiła mnie a zarazem zdenerwowała podczas umieszczania fotki do ogłoszenia. mimo robienia zdjęcia cyfrówką na rozdzielczości 1Mpixel, zdjęcia i tak przekroczyły regulaminowe 50kb , zmniejszenie fotek w programie np IRFAN VIEW lub PHOTOSCAPE również nie dało pożądanego rezultatu i tak sobie pomyślałem czy nie było by lepiej gdyby tak ograniczyć liczbę zdjęć powiedzmy do 2 szt na jedno ogłoszenie ale zezwalając na zdjęcia wielkości 100kb myślę że na takiej zmianie skorzysta zarówno kupujący(lepsza jakość zdjęcia) jak i sprzedający( mniej próśb o lepsze fotki).
Pytanie
tofik
Sprawa zaciekawiła mnie a zarazem zdenerwowała podczas umieszczania fotki do ogłoszenia. mimo robienia zdjęcia cyfrówką na rozdzielczości 1Mpixel, zdjęcia i tak przekroczyły regulaminowe 50kb , zmniejszenie fotek w programie np IRFAN VIEW lub PHOTOSCAPE również nie dało pożądanego rezultatu
i tak sobie pomyślałem czy nie było by lepiej gdyby tak ograniczyć liczbę zdjęć powiedzmy do 2 szt na jedno ogłoszenie ale zezwalając na zdjęcia wielkości 100kb
myślę że na takiej zmianie skorzysta zarówno kupujący(lepsza jakość zdjęcia) jak i sprzedający( mniej próśb o lepsze fotki).
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi