Kacper.K Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Kacper, koledzy katują te butki na wyprawach od jakiegoś czasu i nic złego nie dzieje się. Chociaż mieli obawy podobne do Twoich, kupili zestawy naprawcze, tzn linki, kółka itp. Uwierz, że na jednym wyjeździe na Islandię albo do Patagonii sprzęt dostaje tak, jak przez rok w Polsce na Sanie, czy Dunajcu. Możliwe, nie miałem ich w rękach, ale chyba na FORS-ie ktoś miał problem z BOA. Co do korkersów to kumpel je ma, metalheady, porażka. Gubił podeszwy, potem zaczęły mu się odklejać, a wyglądają po tym czasie użytkowania słabo... Z tym, że nie dba o sprzęt w ogóle. Co do jednego wyjazdu, to ciężko mi powiedzieć/odnieść się, ale myślę, że u mnie lekko nie mają - bywają czasy, że są 10-15 dni z rzędu moczone. A kolega, który ma Guide'y to w zeszłym roku przez miesiąc nie zdążył ich wysuszyć (cały czas ryby - z przerwami dzień/dwa - na Dunajcu). Guide'y i Rivershedy mogę z czystym sumieniem polecić, bo wiem co są w stanie znieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor73 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 wiem ze dadza rade , juz sa lepsze od tych co mialem poprzednio też z decathlonu , przewaga jest to ze sa wyższe , i maja jezyk zszyty do boków i nie bedzie tam wpadał piach i kamyki.Minusem było trzymanie boczne kostki i braka możliwości wkręcenie kolców, przez piankową podeszwe , w tych nowych jest juz gumowa . Plusem cena 69zł i to ze sa super lekkie ( pływają ) i na tym koniec Zastanawialem się nad tymi Visionami http://hurch.pl/loikka-gummi-stud-p710.htmlz loikka jestem bardzo zadowolonyużywam 2gi rok i jest okbardzo wygodne, doskonale trzymają nogęjak z wytrzymaloscią???????? to się dopiero okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam, W Korkersach odpadaly podeszwy, druty przebijaly wiazania itd. Z drugiej strony wszystko zalezy gdzie owych butow uzywamy, czy kamienie w rzece sa okragle czy ostre, luzne czy stale. Bujo P.S. Jakis czas temu kupilem Redingtony, drugi juz rok, przezyly dwutygodniowa Szwecje ( watpie by gdziekolwiek bylo gorzej) i dalej robia, jak sie rozwala kupie nastepne bo od teraz kazdy wyjazd jest juz bonusem, podobnie jak wodery Scierry CC3, jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Vision hopper na vibram z mini wkrętami , których używam od dwóch sezonów moge polecić . Nie są najlepsze ale ..... najlżejsze , bardzo szybko schną , dają radę ze skałkami , błotem , piachem i solą . Stosunkowo niedrogie i co najważniejsze nie widać żeby miały dosyć . Fajne bootsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Przede mną zakup, dlatego tak bacznie śledzę wątek i pytam o szczegóły. Moje zabytkowe simmsy (nawet nie ma już tego modelu) zaczynają rozpadać się. Dziwię się, że jeszcze stoją w jednym kawałku i o własnych siłach. Piszcie o swoich butkach, piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Od dwóch lat mam Simmsy Freestony nowszy model ,nie bawię się w suszenie i ogólne dbanie tylko je używam .Jedyna rzecz która się zużyła to sznurówki ale i tak na razie ich nie wymieniam .Buty są bardzo wygodne, pancerne i jak kiedyś je zajadę to na pewno kupię takie same.W zeszłym roku byłem przez 3 tygodnie w NZ ja miałem roczne Simmsy a kolega nowiusieńkie Visiony moje w zasadzie nie zmieniły swojego wyglądu a od kolegi podeszwy wyglądały tak http://hlehleblog.pl/2014/03/28/buty-brodzenia-vision-loikka/. Niby drobiazg ale czy tak powinno się stać po trzech tygodniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 no wsłasnie , widzialem ten wpis na blogu Hlehle. Ale znam serwis visiona i nie słyszalem by kogos odprawili z kwitkiem . Miotam sie cały czas tym bardzie ze wszystkie te buty są w podobnej kasie , licząc import prywatny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jestem posiadaczem visionow loika jak na pierwszy kontakt jestem bardzo zadowolonyMega wygodne buty!Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jestem posiadaczem visionow loika jak na pierwszy kontakt jestem bardzo zadowolonyMega wygodne buty!PolecamRównież chyba powinienem polecić, chociaż używam nie za często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jestem posiadaczem visionow loika jak na pierwszy kontakt jestem bardzo zadowolonyMega wygodne buty!PolecamUwielbiam takie wpisy .Ostatnio kupiłem śpiochy Scierry trzy wejścia nad wodę i nie ciekną myślę że to powinno wystarczyć żeby uznać je za idealny towar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Po roku z hakiem nieregularnych lowow koncze zajezdzac Loikka Vision.Mialem odsylac i reklamowac...ale chyba nie zdaze. Dolowie w nich ten sezon. Zostana jak rezerwa obuwnicza na wypadek jakiejs nieprzewidzianej wpadki. W koncu i tak woze towar autem. Dla jasnosci : Lowie weekend, czasami dwa w miesiacu.Intensywnie - tyle ile trwa dzien. Buty sa lekkie, stabilne i fajnie sie w nich porusza.Ale wytrzymalosc maja slaba. Wyciera sie material.od wewnatrz i od zewnatrz - peka ta zolta skora syntetyczna. W srodku poszycie wytarte.U mnie jest duzo kolcow - przyznaje. Sznurowki juz dawno RIP.Skaly jako takie u mnie zabijaja butow. Wlasnie kolce - miejscami 100 % roslinnosci jest kolczasta.... Poza tym pekla guma wokol buta (ta od zewnatrz nad podeszwa) - na zgieciu stopy.Teraz nie mam jak zrobic zdjecia - buty w Hiszpanii. Pochwale sie przy okazji Drugi raz ich nie kupie. Siegne w koncu po simmsy. W miedzyczasie styralem Scierra sc 3 oddychacze i siegnalem po Vision Ikon (tak sie chyba zwa).Zdecydowanie polecam te spodnie - taki lekki offtop. Nie jestem wieloletnim pstragazem, ale juz pierwszy sezon nauczyl mnie co to znaczy Okulary.Drugi co to znaczy Buty i Spodnie. Oszczedzanie na tym, to albo nielowienie na maxa, albo igranie z losem. Panowie : zatem, ktore radzicie ?Roslinnosc - kolce, troche blota, troche skal, troche zwiru. Tylko rozwiazania bezkompromisowe mnie interesuja. Wersja podkuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Od razu oszczędzanie ,niektórzy lubią kupować częściej jak by na to nie patrzeć jest to pewna forma przyjemności .Ja wiem jedno na ciężkie tyranie buty tylko simmsa reszta to imitacje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Od razu oszczędzanie ,niektórzy lubią kupować częściej jak by na to nie patrzeć jest to pewna forma przyjemności .Ja wiem jedno na ciężkie tyranie buty tylko simmsa reszta to imitacje . Simmsa ktore ? na stronie ich juz tych rivershed nie ma...G4?G3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ja mam te ale na wibramie http://www.simmsfishing.com/shop/footwear/freestone-boot-felt.htmldla mnie ideał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ja mam te ale na wibramie http://www.simmsfishing.com/shop/footwear/freestone-boot-felt.htmldla mnie ideał. czyli Twoim zdaniem (a z Twoim zdaniem sie licze) te na wibramie plus kolce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Simmsa ktore ? na stronie ich juz tych rivershed nie ma...G4?G3?Rzeczywiscie, nie ma. Nie mam pojecia czy zaprzestali produkcji tych butow, czy jest jakis inny powod. Jesli tak, to nie rozumiem dlaczego. Ciesza sie bardzo dobrym uznaniem. Sa tatomiast jeszcze u wielu innych sprzedawcow i mozna je wyrwac w bardzo rozsadnej cenie. Cennik na stronie Simmsa jest wygorowany i zawsze trzeba szukac gdzie indziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 czyli Twoim zdaniem (a z Twoim zdaniem sie licze) te na wibramie plus kolce.A dziękuję nie wiedziałem .Tak kolce trzeba dokupić jak kupisz wolframy ja mam te http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-tungsten-carbide-studs_99930305/10278620szt to masz spokojnie dwa lata .Na pewno nie pożałujesz tego zakupu, sam wiesz jak ja dbam o sprzęt a te są dla mnie zbyt wymagające żeby je zarżnąć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Rivershedy wycofali z produkcji, szkoda... Ale z drugiej strony - okazja trafić w dobrej kasie na wyprzedaży. Bierz simms'a, G3, Rivershed, Freestone - będziesz Pan zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tak na szybkiego znalazlem Rivershed na budlillys.com na przecenie. Przy zakupie powyzej $200.00 wysylka za granice za darmo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwedkarz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Korkersy mogę z czystym sumieniem polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Panowie, A uzytkuje ktos takie ? http://www.ebay.com/itm/Simms-G4-BOA-Wading-Boot-Size-11-New-in-Box-With-Tags-/271778499885?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f4742cd2d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Danielu, ja właśnie o tych pisałem wcześniej, tzn. że koledzy już po dwa lata tłuką i bezproblemowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wislokowy88 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Panowie, Simms, Simms - rozumiem jakość i cenę. A Loikka Gummi z Visiona? Zachwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Bierz vision loikka !!Mam posiadam tłuke. Wygodne Szczerze polecam te buciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Tak sie zlozylo, ze w koncu moglem zrobic kilka zdjec Loikka Vision. Buty kupilem przed poprzednim sezonem. Lowie srednio weekend w miesiacu. Weekend oznacza okolo 20 - 25 godzin nad woda. Po sezonie 2014 mialem je reklamowac, ale stwierdzilem, optymistycznie, ze przetrwaja jeszcze sezon 2015 a potem kupie w koncu Simmsy. Mam nadzieje, ze przezyja i plan zrealizuje. To, ze na nastepne kupie Simmsy to juz pewne. Dla jasnosci : Nie oczekuje slow wspolczucia, rad czy komentarzy. Pokazuje po to, by potencjalni nabywcy wiedzieli czego moga sie spodziewac. Buty wygladaja tak, stan na 31 marca 2015. But lewy : But prawy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi