Guzu Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Moje dzielne G3 Simms Guide Boots Vibram Sole. Prawy po klejeniu czuba w warszawskim centrum Skorosze wrocil do pelni sil i klej trzyma (klejone na cieplo).Przyszedl czas na odklejenie sie lewego czuba. Wiec bucik znow pojedzie z Hiszpanii na Skorosze Ale tak ogolnie, to te G3 daja rade No i wrocil lewy Simms G3 od Cezara ze CH Skorosze.Na goraco klejony przod za 10 PLN .Taka usluga. Tak wyglada, znow gotowy do akcji... Ale akcje dopiero od wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Z całym szacunkiem... ten but wygląda tragicznie. Język wydaje się wołać... dobij mnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Z całym szacunkiem... ten but wygląda tragicznie. Język wydaje się wołać... dobij mnie. A może dla tego, że jest używany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Z całym szacunkiem... ten but wygląda tragicznie. Język wydaje się wołać... dobij mnie. Dobij mnie ?Te buty się będą amortyzować do końca sezonu 2018 ( wtedy będą mialy 3.5 sezonu na koncie) i będą mogły myśleć o umieraniu.W końcu to simms G3 guide boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Nie jest zle, moje sciery gorzej wygladaly po tygodniu na Islandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuraj Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja mam Scierry CC 3 i są wystarczająca dobre a przy tym cena przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja mam Scierry CC 3 i są wystarczająca dobre a przy tym cena przyzwoita. Skończ nabijać jednozdaniowe posty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Kostka bez usztywnienia ?A jak z montażem kolców ? Jesteście przekonani, że te buty to kandydat w wątku najlepsze buty do brodzenia, czy raczej ekonomiczne rozwiązania jak chodzi o buty do brodzenia ? Osobiście bym w nich w moje rewiry się nie wybrał. Mimo że tanie i lekkie Kupiłem te Decathlony...Wywinąłem już trzy razy na skałach, raz tak, że zniszczyłem nowe okulary (z twarzy zeszły już strupy), a na S7 poszło szkło hartowane do wymiany...O kondycji mojego najważniejszego "sprzętu" wolę nie wspominać... Do łowienia z plaży idealne! Szukam teraz konkretnych butów, bez metalowych części. Macie jakieś typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) Skończyłem sezon 2017. Na jesień 2015 zakupiłem simms G3 Guide wading Boots.Na 2018 pójdę w nich.Po dwóch lekkich naprawach czubów, buty się trzymają.Przede mną kolejna wymiana kolców.Kupię te do opon, koniec kupowania tych obrandowanych Simms G3, październik 2017 : Edytowane 13 Października 2017 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Skończyłem sezon 2017. Na jesień 2015 zakupiłem simms G3 Guide wading Boots.Na 2018 pójdę w nich.Po dwóch lekkich naprawach czubów, buty się trzymają.Przede mną kolejna wymiana kolców.Kupię te do opon, koniec kupowania tych obrandowanych Simms G3, październik 2017 : Jak bedzie mozliwosc to podlinkuj ktore te kolce kupujesz, to tez sobie zakupie do swoich G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Tu masz z ozmiarówką. Można dobrać do grubości podeszwy http://allegro.pl/kolec-do-opon-ciezarowych-traktor-wozek-wid-1910-i6532409506.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jak bedzie mozliwosc to podlinkuj ktore te kolce kupujesz, to tez sobie zakupie do swoich G3Paweł ja z te zamawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Paweł ja z te zamawiałem. Podeslij jakis link na pv jak bedziesz mial czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Przyniesli i saJak sie sprawdza ? Czas pokaze.Na nowy sezon wkrece sobie po 15 w kazdy but, a co W kazdym razie ulamek ceny tych obrandowanych Simmsa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Kolega mi przysłał i w sumie ma racje akurat te buty nadają się do tego co zrobiono z nimi w 7 minucie i 35 sekundzie na tym filmiku :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Kolega mi przysłał i w sumie ma racje akurat te buty nadają się do tego co zrobiono z nimi w 7 minucie i 35 sekundzie na tym filmiku :D https://www.youtube.com/watch?v=Zad9AbvmtRU&t=10sA co to za kapcie były ? Edytowane 21 Października 2017 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że to Vision Hopper zresztą z Loikkami można zrobić niestety to samo :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Kolega mi przysłał i w sumie ma racje akurat te buty nadają się do tego co zrobiono z nimi w 7 minucie i 35 sekundzie na tym filmiku :D Swietna wyprawa tak na marginesie, chlopaki nalowili sie do bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam, Czy ktoś z Was używał butów Greys'a ? Tutaj chodzi mi o model Strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 W tym watku kilka razy zabieralem glos. Moje Simmsy Guide Boots jasno sygnalizuja, ze to ich ostatni sezon.Zastrzegam, nie uwazam ich za nieudany zakup.Weszly do uzycia na jesien 2015.Caly 2016, 2017 i 2018 (mysle, ze zrobia). Ale dzis przy instalacji nowych kolcow widzialem, ze podeszwa wibram zaczyna sie rozwarstwiac na rantach.Klejony czub w lewym bucie (zgrzany na cieplo u szewca w Warszawie), wlasnie zglosil pekniecie gumy. Po prostu material nie wytrzymal. Biorac pod uwage, ile wytrzymaly Loikka za niecale pol ceny tych Simmsow, to jest OK. Teraz pytanie .Czy ktos poczynil doswiadczenia z zaadoptowaniem do brodzenia w gorskiej rzece butow wysokogorskich na podeszwie vibram ? Gdy ogladam te kontrukcje, to wydaja sie byc solidne, trwale. Cenowo tez wygrywaja z tymi "wedkarskimi". Bede wdzieczny za komentarze . Przyklad : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Rzeczywiście.Ja także po kilkuletnim użytkowaniu butów Simmsa ( warunki zawsze ekstremalne) zauważyłem, że vibram odchodzi w okolicy wkrętów. Widocznie w tej okolicy dostają się mikrobrudy i kropla do kropli rozkleja warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) Rzeczywiście.Ja także po kilkuletnim użytkowaniu butów Simmsa ( warunki zawsze ekstremalne) zauważyłem, że vibram odchodzi w okolicy wkrętów. Widocznie w tej okolicy dostają się mikrobrudy i kropla do kropli rozkleja warstwy.Tak to wyglada w tych moich, swiezo podkutych ... Edytowane 19 Lutego 2018 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Daniel, plus kolce i masz idealo na dzisiejsze czasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Daniel, 5b682dc2002037344c697b33.jpg plus kolce i masz idealo na dzisiejsze czasy. Pewnie nie tylko na dzisiejsze.Ale za slabe trzymanie w kostce. Jednak siegne po inne rozwiazania. Doceniam jednak pomoc - dziekuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 W tym watku kilka razy zabieralem glos. Moje Simmsy Guide Boots jasno sygnalizuja, ze to ich ostatni sezon.Zastrzegam, nie uwazam ich za nieudany zakup.Weszly do uzycia na jesien 2015.Caly 2016, 2017 i 2018 (mysle, ze zrobia). Ale dzis przy instalacji nowych kolcow widzialem, ze podeszwa wibram zaczyna sie rozwarstwiac na rantach.Klejony czub w lewym bucie (zgrzany na cieplo u szewca w Warszawie), wlasnie zglosil pekniecie gumy. Po prostu material nie wytrzymal. Biorac pod uwage, ile wytrzymaly Loikka za niecale pol ceny tych Simmsow, to jest OK. Teraz pytanie .Czy ktos poczynil doswiadczenia z zaadoptowaniem do brodzenia w gorskiej rzece butow wysokogorskich na podeszwie vibram ? Gdy ogladam te kontrukcje, to wydaja sie byc solidne, trwale. Cenowo tez wygrywaja z tymi "wedkarskimi". Bede wdzieczny za komentarze . Przyklad : abdacfdb4254b3fab13f9fe4410a.jpgDlaczego nie skorupy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi