Guzu Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 W moich po wykręceniu wkręta drugi raz już miały luz. Zwłaszcza te na krawędziach i zaczynały wypadać. Dodawanie kleju także zbytnio nie pomaga. Widać taka ich natura.Ja jeden czy dwa zgubiłem. Tym bardziej drażni kupowanie tych drogich simmsow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Podeślij może na priv., gdzie kupiłeś te kolce i konkretnie jaki model. Może ja się przerzucę na ekonomiczniejsze rozwiązanie.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Watek o butach najlepszych , a niekoniecznie najdroższych, więc pozwolę sobie napisać. Najczęściej jakość idzie w parze z ceną, lecz osobnym tematem jest fakt że wiele produktów z dopiskiem "fly" ma idiotycznie zawyżaną cenę. Osobiście używam buciorów technicznych bo dopiero w ubiegłym roku przekonałem się do śpiochów oddychających i w konsekwencji musiałem kupić buty. Kupiłem na próbę techniczne. Już rok rzadko wysychają i trzymają się dobrze. Wędkuję głównie nad Łupawą, gdzie błoto , torf potrafią tak zassać że ciężko nogę wytargać. Szkoda by było jakiego Simmsona szukać w tej brei. Buty wytrzymały też tydzień nad Sanem non stop w wodzie. Są wygodne, pancerne, noski stalowe, ale z powodu bardzo grubej skóry schną długo. Na skaliste czy z otoczakami dno , warto byłoby coś im wkręcić. Cena śmieszna , kolejną parę też kupię. http://www.urgent.pl/item.php?typ=1&super=65987 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Watek o butach najlepszych , a niekoniecznie najdroższych, więc pozwolę sobie napisać. Najczęściej jakość idzie w parze z ceną, lecz osobnym tematem jest fakt że wiele produktów z dopiskiem "fly" ma idiotycznie zawyżaną cenę. Osobiście używam buciorów technicznych bo dopiero w ubiegłym roku przekonałem się do śpiochów oddychających i w konsekwencji musiałem kupić buty. Kupiłem na próbę techniczne. Już rok rzadko wysychają i trzymają się dobrze. Wędkuję głównie nad Łupawą, gdzie błoto , torf potrafią tak zassać że ciężko nogę wytargać. Szkoda by było jakiego Simmsona szukać w tej brei. Buty wytrzymały też tydzień nad Sanem non stop w wodzie. Są wygodne, pancerne, noski stalowe, ale z powodu bardzo grubej skóry schną długo. Na skaliste czy z otoczakami dno , warto byłoby coś im wkręcić. Cena śmieszna , kolejną parę też kupię. http://www.urgent.pl/item.php?typ=1&super=65987Jak z trzymaniem kostki ?Cena faktycznie poza konkursem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jak z trzymaniem kostki ?Cena faktycznie poza konkursem:)Nie wszystko co kosztowne jest warte tych kosztowności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Daniel ja mysle, ze jedyna opcja dla Ciebie sa takie oto buty. A tak na powaznie, w warunkach terenowych w ktorych wedkujesz zadne buciory nie sa w stanie dluzej wytrzymac niz gora trzy sezony. Taka jest prawda. Albo jeden sezon na nisko budzetowych, albo trzy za wieksze pieniadze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Fajne 'lakierki'...szkoda zarysować?!Miałem epizod produkcji butów i wiem co używa się do produkcji butów.Robotki...tanie słabo znoszą wielokrotne,moczenie i suszenie( tektura,odwracalne kleje-puszczają w wyższej temperaturze). Więc koziołek,mądra głowa błąka się po całym świecie aby dojść do Pacanowa. Edytowane 20 Lutego 2018 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Użytkował ktoś buty marki Traper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 https://www.hurch.pl/sklep/tossu/ Opis jest... dzielny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Boa 2 chociaż 1 edycja jak dla mnie lepsza :-) już 5 lat i zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Rapiej Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Buty Traper Jukon. Około 200 dni w wodzie i nic się nie dzieje. http://flyguide.pl/buty-do-brodzenia-c-9_25.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Buty Traper Jukon. Około 200 dni w wodzie i nic się nie dzieje. http://flyguide.pl/buty-do-brodzenia-c-9_25.html 200 dni. To naprawde robi wrazenie.Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Właśnie się do nich przymierzam, dzięki imienniku za opinię.Jak ocenisz wygodę i ciężar butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Rapiej Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Właśnie się do nich przymierzam, dzięki imienniku za opinię.Jak ocenisz wygodę i ciężar butów? Dosyć lekkie jak na tak wysokie buty i bardzo wygodne. No i ta cena... Dla przeciętnego wędkarza to buty na min. 5 sezonów.Ja z racji wykonywanej pracy plus prywatne wypady to połowę roku stoję w wodzie.Wieczorem postaram się podesłać Wam kilka fotek używanych butów.Poprzednie buty które używałem to Simms Guide ale one nie wytrzymały nawet pełnego sezonu. Edytowane 27 Lutego 2018 przez Bartosz Rapiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Używam kolców motocrossowych trzeci sezon, uważam że budżetowo nic nie ma do nich startu w praktyce działają bardzo dobrze.Jedyny problem, raz nadepnąłem na pływającą linkę i ja przeciąłem, trzeba na to uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Używam kolców motocrossowych trzeci sezon, uważam że budżetowo nic nie ma do nich startu w praktyce działają bardzo dobrze.Zalinkuj jakie dokładnie używasz Traper nie jest jakoś specjalnie tani . W tej cenie BOA 1 kupiłem . No ale jeżeli są pancerne to na pewno warto spróbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Zalinkuj jakie dokładnie używasz Traper nie jest jakoś specjalnie tani . W tej cenie BOA 1 kupiłem . No ale jeżeli są pancerne to na pewno warto spróbować . Prosze uprzejmie http://allegro.pl/kolce-do-opon-gold-motocykle-atv-7-16-100-szt-i7200455161.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ehh... Tak wyglądają moje Guide po 2 sezonach... Daniel kupiłem je od Ciebie na początku 2017 r.? Dobrze pamiętam. Mają zaliczone 20 dni łażenia non stop, woda, błoto i cuda. plus 7 dni na nogach u kolegi (użyczone) w Szwecji. Jak widać mało po nich widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Bardzo dobre buty, sam noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 ile za nie trzeba dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 ile za nie trzeba dać?Dzisiaj zamawiałem dla Kolegi 850 zł na Vibram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Po przymiarkach, wypróbowaniu w domu, połażeniu trochę, podjąłem decyzję. Kupuję traperowskie "Jukony". Prawdziwy test przejdą dopiero na przełomie czerwca i lipca w Rosji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Adaś, Cieszę się, że robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Dziś dojechały do mnie Simms'y Flats Sneaker, wyglądają na bardzo solidne, któryś z Kolegów użytkuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 n Dziś dojechały do mnie Simms'y Flats Sneaker, wyglądają na bardzo solidne, któryś z Kolegów użytkuje ? A jakie widzisz ich przeznaczenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi