lyha Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Zmieniłem w tym roku buty Simms i Orvisy na Patagonie River Salt czy coś w tym stylu. Jestem pod wrażeniem wygody buciorów. Bardzo dobrze trzymają kostkę, trochę przypominają dawne pancerne buciory Simmsa. Chyba @peresada wcześniej je zachwalał tutaj. Mogę sie tylko podpisaćI Patagonia wygodniejsza od simmsa? Którego modelu? Edytowane 11 Lutego przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Nosiłem Freestony, G3 i G4 modele z różnych lat. G3 wspominam najgorzej z uwagi na zauważalny ciężar na nodze. Freestony ok, G4 z tej trójki najwygodniejsze. Jednak te Patagonie bardziej mi pasują a to jest już moja druga para. Warto pamiętać, że kwestia lepsze-gorsze jest ocena indywidualną.Najlepiej przymierzyć, porównać i wybrać co komu leży lepiej. Edytowane 11 Lutego przez maciekg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Panowie jakie kolce do gumowej podeszwy polecacie? I ewentualnie ile szt wkrętów na buta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Tehttps://caddis.pl/product-pol-23273-Traper-Kolce-do-Butow-Felt.htmlI kup ten klucz. W paczce jest komplet na dwa buty. Więcej nie trzeba. Ja klucz zakładam do wkrętarki ręcznie mi nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Tylko te są do filcu, jest jakaś różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Ja je wkręcam do wibramowych podeszw i działa. Można wziąć i te do opon ale moim zdaniem są za drobne. Te z linku nigdy mi nie wypadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WŁÓCZYKIJ* Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Są też do podeszw gumowych, nieco inny skok i średnica, czy w rzeczywistości to robi różnicę to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Masz rację. Weź te https://caddis.pl/product-pol-11481-Traper-Kolce-wolframowe-do-butow-12-szt.htmlTamte mogłyby być za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Czesc, Czy ktoś z was korzystał z butów do brodzenia savage gear sg8 widze cały olx w tych butach pytanie dlaczego ? Wygladaja całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Czesc, Czy ktoś z was korzystał z butów do brodzenia savage gear sg8 widze cały olx w tych butach pytanie dlaczego ? Wygladaja całkiem fajnie.Bo z SG, to tylko przynęty są dobre ????Taimienie w promce, ale tylko 2 rozmiary https://taimen.pl/pl/products/buty-do-brodzenia-taimen-uda-studs-incl-173956.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Ja je wkręcam do wibramowych podeszw i działa. Można wziąć i te do opon ale moim zdaniem są za drobne. Te z linku nigdy mi nie wypadły.Co do kolców mam pewne wątpliwości. Używam oryginalnych blaszek Simmsa i po dłuższym użytkowaniu ( kilka miesięcy) w butach Simmsa śruby się czasami niektóre luzują. Na śruby nie działa większa siłą. A przy kolcach siła jest kilkakrotnie wyższa, więc na pewno nie trzymają się tak dobrze jak blaszki. Wiem, że cena blaszek wielokrotnie większa, ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WŁÓCZYKIJ* Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Kolce z węglika wkręcane na "przelot" podeszwy, czasami się lekko luzują, za to jak podeszwa się odklei to i tak nie odpadnie,pozostałość kiedy dostać jakiekolwiek graniczyło z cudem, lub cena była .... Edytowane 9 Czerwca przez *WŁÓCZYKIJ* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi