czerwcowy0520 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam, Jestem pełen podziwu dla kolegów malujacych pedzelkami i akrylami...sporo słyszałem o akrylach transparentach...a dokładnie o ich samodzielnymy twprzeniu...Z tego co mi wiadomo miesza sie bezbarwny akryl z kolorami. Tylko teraz tak, mam farbki pactry i lakier i jak to teraz połączyć:-)?Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Do lakieru dodajesz stopniowo pigment i patrzysz na efekt , mieszając lakier . Możesz też robić próby na białym podłożu . Jak będziesz malował woblerka to możesz między warstwami koloru dać warstwę lakieru bezbarwnego . Takie działanie podniesie efekt transparentności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Aha:-) to ja robilem na odwrot...i jakos malo transparentnie mi to wychodzilo...Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi