szczupak1 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nakładam skarpetę dla ochrony taką zwykłą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ja zakładam takie skarpety 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) U super kupię sobie takie do sklepu Visiona mam niedaleko.Dzięki. Edytowane 31 Października 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ja zakładam takie skarpety Czy nie wpada piasek przez te wycięcia z przodu?Nie chciałbym zniszczyć skarpety skafandra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Suchy kombinezon to zajebisty temat na morze. Od listopada używam Imaxa Komfort łowienia niewyobrażalnie większy niż w śpiochach. Tam gdzie nie mogę dojść to spokojnie dopływam na pleckach Jak dobrać rozmiar buta?Mam rozmiar 43, czy dobrą opcją będzie kalosz w rozmiarze 44/45 tak aby weszły jeszcze grube skarpety, ewentualnie cienka neoprenowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jak tam sztormiaki się Wam sprawują? Mój Max B jest wzorowy tylko skarpety się ściągają podczas chodzenia. Macie jakiś patent na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Jak ktoś jest zainteresowany kupnem, to dobre obniżki są teraz w czarny piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Jak ktoś jest zainteresowany kupnem, to dobre obniżki są teraz w czarny piątek.Gdzie? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 WitajcieNie znam tematu suchych kombinezonów a potrzebuję znaleźć zastępstwo dla:https://www.szczupak.pl/imax-suchy-kombinezon-z-butami-atlantic-race-dry-suit-i6219.htmlTen już niedostępny w rozmiarze 44/45.Jak szukać innych? W firmach dla nurków? Ktoś ma wiedzę na ten temat?Please help Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 https://www.google.com/search?q=suchy+kombinezon+żeglarski&oq=suchy+kombinezon+ż&aqs=chrome.1.69i57j0l3.11969j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#scso=_Pag5XqazEM6flwTTsYxw60:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Dziękuję.Rozumiem, że taki z decathlonu za ok 1tysiaka, IMAX za 3koła czy ZHIK za 7koła niczym się nie różnią?Nie znam się. Dane techniczne niewiele mi mówią. Może ktoś rozjaśni sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 https://www.ursuit.com/en/dry-suits/surface Ursuit zawsze ceniony lecz cena powala. Myślałem kiedyś żeby kupić do brodzenia w morzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Proponuję zakup tzw. sztormiaka albo używanego suchego nurkowego.Używam sztormiaka Max B firmy Typhoon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi