dariusz262 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) WitamJak by ktoś miał i chciał się pozbyć biletu na koncert to chętnie odkupię w rozsądnej cenie Pozdrawiam. Edytowane 4 Lutego 2015 przez dariusz262 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Rozsądnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Oj tak. Też bym poszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pare ladnych lat temu ''musialem'' zaplacic tysiaka, grali jeden koncert w Ladku, musialem byc, byl to ostatni zespol na metalowym ''bucket list'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Mam tylko nadzieję, że młodzież ze smartfonami nagrywająca koncert nie będzie Ci mocno zasłaniać widoku.....nagrywają na ile pozwoli im bateria....a potem jak mają oglądać to i tak oglądają z youtuba, bo lepsza jakość i więcej widać.Normalnie na współczesnych koncertach bardzo mało ludzi się bawi.....większość nagrywa :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 http://www.viagogo.co.uk/Concert-Tickets/Hard-Rock-Metal/AC-DC-Tickets/E-752229 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tutaj ktoś się chce wyzbyć bilecików. http://allegro.pl/bilety-na-koncert-ac-dc-w-warszawie-plyta-i5060060023.html Ja zanim pomyślałem o biletach to na eventime już ich nie było. Tak więc od biedy pojadę do Łodzi na Scorpions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A przy okazji ktoś potrafi znaleźć na Spotify AC/DC? Bo są jakies szczątki albo nie potrafię tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tutaj ktoś się chce wyzbyć bilecików. http://allegro.pl/bilety-na-koncert-ac-dc-w-warszawie-plyta-i5060060023.html Ja zanim pomyślałem o biletach to na eventime już ich nie było. Tak więc od biedy pojadę do Łodzi na Scorpions Bilety ciągle są dostępne. Nawet z opłatami to 100 funtów także jeszcze znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Bilety ciągle są dostępne. Nawet z opłatami to 100 funtów także jeszcze znośnie. Tja! Czyli jadąc z żonką to 200 funtów. No to ja wolę jednak 500 zł wydać za dwa na Scorpions, też będzie fajnie W sumie AC / DC widziałem w 1992 roku w Chorzowie na Monsters Of Rock tak więc wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tja! Czyli jadąc z żonką to 200 funtów. No to ja wolę jednak 500 zł wydać za dwa na Scorpions, też będzie fajnie W sumie AC / DC widziałem w 1992 roku w Chorzowie na Monsters Of Rock tak więc wystarczy To po co drzewo do lasu wieziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 To po co drzewo do lasu wieziesz? :lol: No tak słuszna uwaga. Ale obiecałem kobiecie, że zabiorę ją na dobry koncert, bo widziała tylko te made in poland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dobry koncert będzie 6 lipca w hali Torwar zagra motorhead i podejrzewam,że nie będzieto mniej energetyczny koncert od ac/dc ,może show mniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi