Pickerel Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Chciałbym wymienić korbkę w w/w kołowrotku na nieco dłuższą czy jak kto woli z szerszym rozstawieniem knobów. Niespecjalnie podobają mi się kolorowe korbki tuningowe i zdecydowanie wolałbym coś zbliżonego wyglądem do oryginału. Czy dokupienia korby od większego modelu np; 201 rozwiąże problem? Czy taka korbka będzie pasować i co ważniejsze czy jest dłuższa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 No, ale przecież Avail robi całą gamę korbek w kolorze złotym, więc możesz dobrać najbardziej Ci odpowiadającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Wojtek, ja bym się pokusił o zrobienie takiej korby w Polsce przez jakiegoś cwaniaka od obróbki amelinium , później malowanie albo jakieś anodowanie czy inne szmery bajery i hydrografiki, osadzenie nitow pod knoby i jazda ! Zdaje się że nie wyjdzie dużo drożej niż gotowy produkt i pomimo że zabawy z tym będzie sporo to efekt może być fajny, korbencje od multikow wydają się bardzo proste w wykonaniu, oczywiście to tylko moje zdanie prywatne, chciałbym uniknąć ataku ze strony masturbatorow. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Niby tak ale jak jest możliwość kupienia oryginału za dobre pieniądze to niespecjalnie chce mi się zawracać d...e dla korbki. No chyba ze ktoś ma gotową na zbyciu to w takim razie proszę o kontakt. Fabryczna od modelu 101 mierzy sobie 8 cm i jest dla mnie po prostu za wąska. Podczas kręcenia obijam sobie palce knobem. Dlatego zastanawiam się o ile dłuższa jest od 200/201 bo z kompatybilnością raczej nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jeśli chodzi o wymianę na korbkę Availa to trafiłem na taka informacjęIn the case of CONQUEST series, Avail Star Drag is necessary to replace with. Otherwise the handle plate will interfere with the drag lever.Czyli dodatkowe $50 na gwiazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi