PablovelLoco Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Insert z pianki to cienka rurka otwór wewnętrzny ma śr. 12,5 mm i w środek będzie wklejona rurka węglowa która siedzi na styk na blanku.To będzie kijek do 2-2,5g,więc z "czuciem" nie ma najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Tak myslalem ze cos w srodku kombinjesz, pokaz zdjecie jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tak myslalem ze cos w srodku kombinjesz, pokaz zdjecie jak mozesz Już dawno za późno... . Kożystając z ''pustego'' na wekend domu i tego,że pogoda raczej nie zachęca do wędkarskich wypadów,porobiłem troszkę mikro,a raczej nano robótek... . ...1 Nano na 1mm śr. odcinku szczytówki,nić ''muchowa'' Uni-Tread Black 6/0... ...tak to wygląda na paluchu po pierwszej warstwie lakieru... ...za oknem jak widać... Ps.''Pazory'' do tej roboty zapuszczałem kilka dni... :D . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 hahaha widze ze niezle tam u Ciebie zawialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 hahaha widze ze niezle tam u Ciebie zawialo Takie uroki tej szerokości geograficznej... ,przynajmniej zniknął ''butwiejący'' jesienny krajobraz,który nie nastraja psychicznie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Niezłe nerwy musisz posiadać omotkując te maleństwa .Od pół roku czeka już przerobiony Hers 12 lb z dodatkową pełną szczytówką z grafitu 0,8 mm i też będę musiał kończyć na przynajmniej trzech trójkach co nie rokuje dobrze na stan moich nerwów .Tak to jest jak człowiekowi zachce się wklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Niezłe nerwy musisz posiadać omotkując te maleństwa .Od pół roku czeka już przerobiony Hers 12 lb z dodatkową pełną szczytówką z grafitu 0,8 mm i też będę musiał kończyć na przynajmniej trzech trójkach co nie rokuje dobrze na stan moich nerwów .Tak to jest jak człowiekowi zachce się wklejka Nie było tak żle,na kijku wylądowało 4x1N+2N,musiałem tylko nicią zaczynać troszkę przed stopką,bo użyłem bardzo cienkiej i gdy zaczynałem od samej stopki przy leciutkim naciągu zwoje się cofały i wychodziła lipa.Najlepsze jest to,że po zaomotkowaniu całego setu przelotek (9 przelotek + top) oraz omotek ozdobnych wszystko po jednej warstwie lakieru,kijek przybrał na wadze dokładnie 1g . Edytowane 22 Listopada 2015 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 1 gram? grubaaaaas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 1 gram? grubaaaaas Wykombinowałem sobie taki,a nie inny blank,więc trzeba było też trochę ekstremalnie do niego podejść,aby nic nie ''zepsuć'' i się udało,sama konstrukcja nie poraża super lekkością,bo na gotowo kij waży 65g,ale przy takim zbrojeniu zachował cały swój charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 czy to jakaś wersja dłuższej podlodówki - tak patrząc na aurę u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Pod lodem nie łapię...bo nie lubię marznąć...podlodówek też nie robię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Świerzutko ukończony patyś do max.2g 6'4" 5lb (193cm) stworzony wyłącznie do łowienia mikrojigami.Nazwa taka a nie inna bo jak dla mnie to ten kij jest 100% spełnieniem założeń jakich sobie oczekiwałem od tego typu wędziska.Kij rzuca już dosłownie samym krętlikiem,super komfort zaczyna się sporo poniżej 1g,a kończy przy 2.Kij tak szybki jak na to konstrukcja pozwala,a nawet szybszy ,z płynnym ugięciem praktycznie do rękojeści.Set przelotek od Minima od 12M do 1Nano,top Fuji LFST 3 na rurce 0,8mm.Waga kijka 65g. Ps.Zdjęcia kiepskie bo z lampą i każde pyłki,odciśnięte paluchy czy inne śmieci widać,ale słońca jak od 1,5 miesiąca nie widać,tak nie widać.Fotki ugięcia wrzucę jak będę miał czas. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Te maleństwa na szczycie robią wrażenie musi pięknie pracować już pod 20cm rybkami. Nie znam się na na łowieniu mikrojigami ale takiego leszcza 1kg dasz radę tym zaciąć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Fajna wykalaczka daj znac jak juz zrobisz jakies testy na rybach. Ciekaw jestem mozliwosci tego patyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Te Minimy.. Linke Ci zniszcza A serio - fajny kijek. Czekam na foty z ugieciem. Edytowane 26 Listopada 2015 przez madmatt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Fotki kija z ugięciem: 10g 25g 50g 75g 100g 200g 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Inny kąt: 10g 25g 50g 75g 100g 200g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 I jeszcze 300g . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 ''Muszkarz'' ze mnie średni,bo i ostanio na pstrągi i lipienie mi nie po drodze,ale lubię pomachać z pływadła za wzdręgą,czy na moim ciurku za jaziem,więc postanowiłem zrobić sobie kijek ''szklany'' kijek muchowy.Blank klasyczny,ale podejście zupełnie odmienne i zapewne dla nie których ''sacrum profanum'',ale chciałem mieć kijek zupełnie inny od pozostałych. ...pierwsze przymiarki ''modern'' rękojeści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 industrial techno look Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jestem za ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ten XUL to na jakim blanku, jakieś Matagi, bo chyba mi umknęło? Kijek super, ale ja chyba nie "odkocham się" od korka na rękojeści. Chyba już za stary jestem. Podobają mi się te piankowe rękojeści, są niektóre naprawdę fajne, ale zawsze po jakimś czasie zaczynam się zastanawiać jakby to w korku wyglądało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 hahaha nie godzi sie Bedziemy musieli Ciebie zlinczowac za taka profanacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 hahaha nie godzi sie Bedziemy musieli Ciebie zlinczowac za taka profanacje Ok...ale dopiero jak skończę montować kijek,bo na zdjęciu wygląda ja kupa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Szklana Tekno-Cepelia ukończona .Blank to budżetowa propozycja z Tackle24 6'6'' #3 w trzech kawałkach,typowy full-flex z mięciutkim szczytem pracującym od pierwszego 1cm,przelotki PacBay jedno-stopkowe,rozmiarówka bardzo zachowawcza 1-1-1-2-2-3 + striper jedno-stopkowy z przelotki Sea-Guide XON 10 (ramka a'la KL),nici Fuji. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi