Skocz do zawartości

Badyle ''Levego''

Rekomendowane odpowiedzi

No powiem ze myslalem ze duzo gorzej do bedzie wygladac, a tu bardzo fajna wedeczka wyszla :)

Podeslij linka do tego blanku jak mozesz?

Proszę oto link:

http://tackle24.de/index.php?a=7366〈=eng

Tak przyznam szczerze to tak bardzo spodobał mi się ten kijek,że będzie też drugi troszkę dłuższy tyle,że Orange i w korku,chociaż koncepcja pozostanie ta sama.

Edytowane przez Paavo
  • Like 1

Dzieki, cenowo tez widze ze spoko to wyglada :D

Da sie z tego spina zrobic?

Jak by się uparł to da zwłaszcza,że szczytówka ma bardzo fajną progresję ugięcia,działo by to tak w granicach 3,5-4g max.,ale trzeba by było podejść bezkompromisowo co do lekkości zbrojenia.

Jak by się uparł to da zwłaszcza,że szczytówka ma bardzo fajną progresję ugięcia,działo by to tak w granicach 3,5-4g max.,ale trzeba by było podejść bezkompromisowo co do lekkości zbrojenia.

Kurde bede musial pomyslec nat nim, jak nastepnym razem bede robil tm zakupy.

Policzyli Ciebie wiecej za wysylke blanku niz zwykle? (nigdy tam blanku nie kupowalem, sama drobnice tylko)

Hej Paweł, ten blank wygląda identycznie jak mój,o który pytałeś. Pewnie z tego samego źródła:) Fajny blank, a czy Twój ma widoczne nadlewki z kleju pod spigotem?Ja musiałem to zakryć omotką.

Na to wygląda,że są z jednego źródła ;) ,na alibabie też widziałem identyczne blanki tylko w zielonym kolorze.Co do nadlewki kleju w dolnej sekcji spigota to też występuje,ale ja zmatowiłem cały blank,przez co stracił on na transparentności i to coś już praktycznie nie kuje w oczy,chociaż kto wie może i ja dam w tym miejscu jakąś króciutką omotkę.A blank potwierdzam,bardzo fajny,moderate ale nie z ''płaskim'' ugieciem na szczycie,piękna równomierna progresja ugięcia,ale to chyba zasługa odpowiedniej zbieżności blanku (od 1,6mm na szczycie do 10,8mm butt)

• Like 2

Piękny kolor, mógłbyś go sfotografować obok białego, bo u nich na focie jest bardziej czerwony.

Del Toro, wrzuć do koszyka i podaj kraj wysyłki to będziesz mial estymację.

Proszę,ale zdjęcia nie oddają dokładnie koloru,a na naturalne oświetlenie nie zanosi się w najbliższym czasie :unsure: .Ogólnie kolor jest głęboko pomarańczowy,żywy ale nie tandetny... ;).

post-54673-0-85662100-1452797044_thumb.jpg

• Like 3

Ciekawe jak by to w spinningowych warunkach się sprawdziło na minimach

tylko blank w klasie 4

Tomek w jednym i drugim wypadku trzeba by było trochę ''zchillować'' z wymachami,aby nie dostać przypadkowo szczytówką po krzyżu :D ...w najlepszym wypadku.

Jak znajdę chwilkę to wrzucę kilka fotek ugięcia samego blanku...tak dla wizualnego ''obczajenia'' co i jak.

Edytowane przez Paavo

Na małą rzekę i na małe rybki i do cienkiej linki... Hmmm mam w koszyku i się zastanawiam

Jak najbardziej...po zacięciu rybki można trochę przybetonować hamulec i poczekać chwilkę jak rybka sama spotulnieje,tylko jak wspominałem wcześnie,trzeba by to zrobić jak najlżej,nie tylko przelotki,ale omotki z ''babiego lata'',lakieru tyle aby tylko związało nici i uchwyt najlepiej pełny z korka,bez tony korko-gumy z mocowaniem Tennesse.