DelTor0 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No powiem ze myslalem ze duzo gorzej do bedzie wygladac, a tu bardzo fajna wedeczka wyszla Podeslij linka do tego blanku jak mozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) No powiem ze myslalem ze duzo gorzej do bedzie wygladac, a tu bardzo fajna wedeczka wyszla Podeslij linka do tego blanku jak mozesz?Proszę oto link: http://tackle24.de/index.php?a=7366〈=eng Tak przyznam szczerze to tak bardzo spodobał mi się ten kijek,że będzie też drugi troszkę dłuższy tyle,że Orange i w korku,chociaż koncepcja pozostanie ta sama. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Paavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dzieki, cenowo tez widze ze spoko to wyglada Da sie z tego spina zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dzieki, cenowo tez widze ze spoko to wyglada Da sie z tego spina zrobic?Jak by się uparł to da zwłaszcza,że szczytówka ma bardzo fajną progresję ugięcia,działo by to tak w granicach 3,5-4g max.,ale trzeba by było podejść bezkompromisowo co do lekkości zbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jak by się uparł to da zwłaszcza,że szczytówka ma bardzo fajną progresję ugięcia,działo by to tak w granicach 3,5-4g max.,ale trzeba by było podejść bezkompromisowo co do lekkości zbrojenia. Kurde bede musial pomyslec nat nim, jak nastepnym razem bede robil tm zakupy.Policzyli Ciebie wiecej za wysylke blanku niz zwykle? (nigdy tam blanku nie kupowalem, sama drobnice tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Hej Paweł, ten blank wygląda identycznie jak mój,o który pytałeś. Pewnie z tego samego źródła:) Fajny blank, a czy Twój ma widoczne nadlewki z kleju pod spigotem?Ja musiałem to zakryć omotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Hej Paweł, ten blank wygląda identycznie jak mój,o który pytałeś. Pewnie z tego samego źródła:) Fajny blank, a czy Twój ma widoczne nadlewki z kleju pod spigotem?Ja musiałem to zakryć omotką. Na to wygląda,że są z jednego źródła ,na alibabie też widziałem identyczne blanki tylko w zielonym kolorze.Co do nadlewki kleju w dolnej sekcji spigota to też występuje,ale ja zmatowiłem cały blank,przez co stracił on na transparentności i to coś już praktycznie nie kuje w oczy,chociaż kto wie może i ja dam w tym miejscu jakąś króciutką omotkę.A blank potwierdzam,bardzo fajny,moderate ale nie z ''płaskim'' ugieciem na szczycie,piękna równomierna progresja ugięcia,ale to chyba zasługa odpowiedniej zbieżności blanku (od 1,6mm na szczycie do 10,8mm butt) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dziś dojechała ''pomarańcza'' 7'6' #4,więcej ''mięsa'',ugięcie ''full progres'',poprostu banan na ''ryjowcu''...ręce już świerzbią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dziś dojechała ''pomarańcza'' 7'6' #4,więcej ''mięsa'',ugięcie ''full progres'',poprostu banan na ''ryjowcu''...ręce już świerzbią. DSC05595.JPG I ile policzyli Ciebie za wysylke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 kolorek mnie się podobuje tej pomarańczki i jakby tak dać do niej..... no dobra moje zboczenia kolorystyczne pozostawiam dla się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Piękny kolor, mógłbyś go sfotografować obok białego, bo u nich na focie jest bardziej czerwony. Del Toro, wrzuć do koszyka i podaj kraj wysyłki to będziesz mial estymację. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez randomrodmaker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Piękny kolor, mógłbyś go sfotografować obok białego, bo u nich na focie jest bardziej czerwony. Del Toro, wrzuć do koszyka i podaj kraj wysyłki to będziesz mial estymację. W sumie mozna i tak dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 I ile policzyli Ciebie za wysylke?Do mnie koszt 24e niezależnie czy drobnica czy blanki 6'6'' w jednym kawałku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Do mnie koszt 24e niezależnie czy drobnica czy blanki 6'6'' w jednym kawałku. Do mnie z tego co pamietam to bylo 16e za drobnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Do mnie z tego co pamietam to bylo 16e za drobnice.Pewnie do Ciebie jest bliżej niż do mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Pewnie do Ciebie jest bliżej niż do mnie . Nawet napewno Myslalem tylko ze za blanki sobie licza inaczej niz za drobnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Piękny kolor, mógłbyś go sfotografować obok białego, bo u nich na focie jest bardziej czerwony. Del Toro, wrzuć do koszyka i podaj kraj wysyłki to będziesz mial estymację.Proszę,ale zdjęcia nie oddają dokładnie koloru,a na naturalne oświetlenie nie zanosi się w najbliższym czasie .Ogólnie kolor jest głęboko pomarańczowy,żywy ale nie tandetny... . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Ciekawe jak by to w spinningowych warunkach się sprawdziło na minimach tylko blank w klasie 4 Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Super, dzięki kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Ciekawe jak by to w spinningowych warunkach się sprawdziło na minimachtylko blank w klasie 4 Tomek w jednym i drugim wypadku trzeba by było trochę ''zchillować'' z wymachami,aby nie dostać przypadkowo szczytówką po krzyżu ...w najlepszym wypadku. Jak znajdę chwilkę to wrzucę kilka fotek ugięcia samego blanku...tak dla wizualnego ''obczajenia'' co i jak. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Na małą rzekę i na małe rybki i do cienkiej linki... Hmmm mam w koszyku i się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Na małą rzekę i na małe rybki i do cienkiej linki... Hmmm mam w koszyku i się zastanawiam Jak najbardziej...po zacięciu rybki można trochę przybetonować hamulec i poczekać chwilkę jak rybka sama spotulnieje,tylko jak wspominałem wcześnie,trzeba by to zrobić jak najlżej,nie tylko przelotki,ale omotki z ''babiego lata'',lakieru tyle aby tylko związało nici i uchwyt najlepiej pełny z korka,bez tony korko-gumy z mocowaniem Tennesse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Rękojeść do ''pomarańczy'' wytoczona i dopasowana,teraz tylko wszystko posklejać do kupy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 To taka zamierzona niesymetrycznosc w tej rekojesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 To taka zamierzona niesymetrycznosc w tej rekojesci? Tzn. chodzi o kształt czy coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi