Voiteh Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Jedna mam przy stradicku od vanka I potrzeba by drugą mogła też by być ale niekoniecznie od vanka stąd pytanko.a od Twin Powera Ci nie podejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Tego niewiem.Chodzi mi ogólnie o szpule od stradicka najlepiej płytka,a to zawsze wiekszy koszt a wagowo niewielka różnica.Tylko pojemne strasznie te standardowe a gdybym miał płytka to były by dwie takie same pojemności.Najwyzej dokupie zwykła od stradicka pod zyłke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Możesz jeszcze kupić od vanka c3000MHG czyli wersja że średnia głębokością i hamulcem 9kg Edytowane 5 Listopada 2021 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Cofam to co napisałem. Jednak BG3000 pod obciążeniem chodzi kiepsko w porównaniu do stradica fl. Jednak na pracę w fotelu nie na co patrzeć. W takim razie czas na kolejnego Stradica lub TP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Można kupić szpule vanquish 2500sCzy ktoś mógłby podać wagę takiej szpuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 28g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 A waga zwykłej do stradicka 2500fl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Sorry do stradicka fl 2500 ile waży standardowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Właśnie przeprowadziłem udaną operację wymiany uszkodzonej przekładni w 4000 mhg FL na tą z vanquisha mhg. Cenowo obie przekładnię wychodzą podobnie a podejrzewam, że ta z vańka czy Tp będzie wytrzymalsza. Kołowrotek chodzi podobnie choć mam wrażenie, ze bardziej szumi. Ale podobnie szumi mój vanquish 16. Pisze tego posta dla potomnych, może ktoś ma w planach podobne zabiegi wystarczy wymienić tylko Pinion i main gear 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Kiedyś zbierałem katalogi bodajże z 2009 była tabelka jakie przekładnię z tego co pamietam to chyba od techniuma do twinka było to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Chciałbym wymienić T-knob w modelu 4000FL na I-knob może mi ktoś podpowiedzieć z czego to dopasować, może tez być jakiś chińczyk ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Chciałbym wymienić T-knob w modelu 4000FL na I-knob może mi ktoś podpowiedzieć z czego to dopasować, może tez być jakiś chińczyk ali Z modelu 2500fl https://www.mefistofishing.pl/shimano-uchwyt-korbki-i-knob-type-a-p-1782.html Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Super i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Ktoś się orientuje czy przekładnia w Stradicu FL jest wykonana z tego samego materiału co w TP 20?Czy są to zupełnie inny materiał? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Jak dla mnie metal z którego jest wykonane koło główne jest inny w Tp i stradicu. Na temat piniona się nie wypowiem bo wyglądają podobnie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Nie może być tych samych stopów. W ogóle porównywanie obydwu nie ma za bardzo sensu. Mam i twierdzę, że pomiędzy tymi kołowrotkami jest "przepaść" ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Również mam oba[emoji57], ale czy jest między nimi taka wielka przepaść to nie wiem (oczywiście poza ceną)[emoji6]. I nie chcę ich do siebie porównywać, interesowała mnie kwestia przekładni. Gdzieś czytałem że są takie same (co było dla mnie trochę zaskoczeniem) i chciałem rozwiać wątpliwości. No nic, dziękuję za odpowiedź. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Stycznia 2022 przez neronhell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Powyżej napisałem kiedyś co się tym interesowałem przekładnie od techniuma przez rarka do twinka były te same ale to było ponad 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Te przekładnie były te same ale chyba tylko w wersji na Europe. Nawet ciężar koła głównego od Tp i stradica jest inny a wymiary takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Uzywa ktoś może Stadica FL w naszym morzu? Jak radzi sobie z naszą solanką? Użyty byłby kilka razy na belonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Ja będę używał ???? Śmiało bierz, to całkiem spoko maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na razie tylko zaczął szumiec po pełnym zanurzeniu w morzu ,daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Na razie tylko zaczął szumiec po pełnym zanurzeniu w morzu ,daje radę.Nie nadaje się na morze kołowrotek mimo płukania w cieplej wodzie musi do serwisu na przegląd oporowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 To nie Bałtyk tylko ciepła woda go załatwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi