Tomasi Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 WitamPoszukuje informacji o podwojnej korbie do Stelli 4000 FD. Może ktoś z forum posiada informację od jakich modeli kołowrotków można podpasować, ewentualnie gdzie kupić. Z góry dziekuje za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Zapytaj u Mefiego. To będzie korba od 2500, bo do 4000 nie ma podwójnych Shimano. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasi Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zapytanie poszło z tego co mi przekazał nie wie jakie modele pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie znam modelu FD ale do Stelli FE pasuje korba DH od Ultegry 2012. Kupiłem taka korbę niedawno u Mefiego za 155zł. Zmierz gwinty w swojej pojedynczej korbie od FD. W tym temacie http://jerkbait.pl/topic/52744-z-podwojna-korbe-od-stradica-4000-fd-xship/ umieściłem fotke z pomiarami gwintu korby pasującej do FE (taki sam jest w tej podwójnej korbie od Ultegry). Jeśli będą podobne, to może korba od Ultegry pasować będzie również do FD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Fd czy 07 nie przyjmie korbki h2szukaj korbki od stelli fb czyli 04tam byla wersja sdhinny trop to podwójna korbka od tpmg 06 z modelu 2500dhjest też opcja yumeya i korbka dedykowana do stelli 07 fd Jest znowu opcja demontażu korbki aktualnej i zamontowanie samego podwojnego ramienia od tp 11 sdh na posiadany przez Ciebie trzpieńwowówczas zamow u mefisto cześć z serwisu shimano jp na podstawie schematu i numeru czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasi Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Wielkie dzięki za wyczerpujące informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h193473603#enlargeimg niby dedykowana do `07, napisz do mefisto niech Ci zalicytuje.. troche bedzie kosztowac, ale w koncu to Twoja fanaberia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasi Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ta fanaberia nie daje mi spokoju . Udało mi sie jeszcze znaleźć sklep http://global.rakuten.com/en/store/backlash/item/10006960/. Może ktoś dokonywał zakupów i chetnie podzieli sie opinią o terminie relizacji itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 mam kompletną korbę od 04SDH jak podpasuje do FD i jesteś zainteresowany to pisz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 mam kompletną korbę od 04SDH jak podpasuje do FD i jesteś zainteresowany to pisz na prv Powinna pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasi Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Korbka doszła pasuje idealnie. Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi