sharki Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 WitamDużo czytałem w temacie młynków, ale nie do końca wiem, co kupić im więcej czasu temu poświęcam tym mam więcej wątpliwości.Proszę was o naprowadzenie mnie na trafny wybór gdyż są to moje pierwsze kroki, nie licząc zestawu z Decathlonu za 250zł, dzięki któremu zostałem „rażony” wędką z pazurem.W/w potrzebny będzie do wędki 2,10 20-60gr. Przynęty do 15cm Myślałem o Abu Garcia Revo SX RH, SHIMANO CITICA 201E, OKUMA VS BAITCASTER 200 LX, RYOBI IXORNEJeśli grzeszę to walcie śmiało, po prostu szkoda mi czasu i pieniędzy na zły zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ja bym z podanych przez Ciebie wybrał Citice 201. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteenez Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Rowniez jestem tego samego zdania. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 A co myślicie o SHIMANO CURADO 201DPV Baitcaster chyba bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 To jest multik niezniszczalny!!!Więcej waży i jest większy od Citica 201E czy Curado 201E7,ale też ma zastosowane lepsze materiały.Super multiś świetnie rzuca i w ogóle the best.Na dodatek Peruś ma do zgolenia a to pewny gość a nówki może ma Stachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Citica jest leciutka, ale nie wygląda mi to solidnie. Kupiłem to dla syna i uważam, że wybrałem słusznie, ale tylko ze względu na niską wagę. Nawinąłem strena sonic bride, 14-funtówkę. Kijek ma c.w. 1/4 - 1 1/2 uncji czyli tak w przybliżeniu do 42 g. Sliderem 10S można strącić księżyc. Ale powtarzam: nie wygląda mi to zbyt solidnie. Podkreślam, że jest to tylko takie odczucie. Podstawa? Dużo plastiku użytego w tej konstrukcji. Dlatego bardziej polecałbym abu revo. Nawet pomimo tego, że citica ma lepsiejszy hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Tomuś, E7 też nie sprawia pancernego wrażenia, ale rzuca się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Myślę że udało mi się kupić w dobrej cenie Shimano Curado z Austrii całość z przesyłka wyszła na 102 EUR.Czekam na kuriera z paczką. To jest link do tego sprzedawcy z Austerii ma jeszcze parę multików , http://stores.shop.ebay.at/cavinnash1__W0QQ_sacatZcavinnash1 Q5fQ5fW0Q51Q51Q5farmrsQ5A1QQ_sidZ381365933QQ_trksidZp4634Q2e c0Q2em14?_pgn=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Sharki ja tam widzę same gacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 i pedały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A mnie się udało jakiś multik tam wypatrzyć: http://cgi.ebay.at/SHIMANO-CURADO-201DPV-MULTIROLLE-ANGELROL LE-NEU-TOP-29_W0QQitemZ370278723016QQcmdZViewItemQQptZDE_Spo rt_Angelsport_Angelrollen?hash=item563654edc8Sharki daj znać ile Cię dokładnie kosztował i jak długo będzie szła przesyłka.Pozdro i oczywiscie gratki zakupu pancernego multika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 87 eur reszta koszty paczki kłopotliwe jest wysłanie kasy z banku na m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Dzisiaj o godzinie 12 poczta Polska dostarczył przesyłkeShimano Curado pojawił się w Kobyłce.Wysłany 28 pażdziernika.Kwota zapłacona z transportem to 102 EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi