Skocz do zawartości

do poczytania

sacha

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego twierdzisz, że lobby rybackie jest czymś złym a lobby wędkarskie czymś dobrym?

Moze dlatego, ze czuje sie reprezentowanym przez owo lobby wedkarskie - wiec z jego subiektywnego punktu widzenia ono jest "dobre".

A to "zle" to lobby, ktore dziala w "druga strone".

Punkt widzenia zalezy od punktu ...siedzenia :)

• Like 1

Jest dla mnie naprawdę niepojęte , jak jeszcze bardziej można chcieć dać się ogłupić , jaki poziom oderwania od rzeczywistości sobie jeszcze zafundować ? :)

Poziom obstrukcji , która jest daniem głównym oraz jedyną specjalnością kultowego miesięcznika - jeszcze jest za niski ? :rolleyes:

Danielu drogi , to nie punkt siedzenia warunkuje widzenia..choć może i tak.. Jeśli statystyczny telewidz siedzi z paszczą uchylona przed telewizorem , która mu s.a regularnie do głowy , to co ten osobnik może mieć po latach w w głowie ?

Nie , nie .. nie to .. :D

Ma tam każda ofiara mediów tylko pokaźny zbiór ksero i ukochane kalki z monopolu  informacyjnego .. zespół poglądów :D :D  .. podobno swoich :clappinghands:   

Doprawdy niepojętym jest poziom megalomanii oraz impertynencji kipiący z Twoich wypowiedzi drogi Sławku :o . Niezwykły kolaż przeświadczenia o własnej intelektualnej wyższości i nieomylności oraz fanatyzmu z jakim walczysz z antychrystem polskiego wędkarstwa vel redaktorem naczelnym :rockon:  . Tworzysz wraz ze swoimi poplecznikami wręcz baśniowy obraz Wielkiego Króla Artura i rycerzy okrągłego stołu. Posiadłeś zapewne Świętego Graala, stąd Twoja ogromna wiedza o wszystkich i wszystkim. Dziękuję Ci bardzo, że pojawił się w moim życiu w końcu ktoś, kto zna mnie lepiej niż ja sam B) .

Pompujesz balonik pychy i samouwielbienia, unoszący Cię coraz wyżej w oparach Twoich własnych absurdów i mgle elokwentnych gier słownych. Każdemu kto choć zbliży się do balonika, machasz przed oczami licencją na dogmaty, jedynej i słusznej wiary, której obrońcą się mienisz :innocent: . Przykre w tym wszystkim jest to, że zapatrzony w lustro powyżej klawiatury nie zauważyłeś, iż król już dawno jest nagi :blush: .

Puentując:  „Psy szczekają, karawana idzie dalej”.

PS.

Mam nadzieję, że znajdziesz zagubione szaty B) .

Oczywiście słowa użyte w cytacie z puenty nie odnoszą się do nikogo personalnie myślę, że wszyscy to rozumiemy. 

• Like 2

Padła na  wstępie tego wątku zupełnie słuszna propozycja poczytania sobie o kwestiach oczywistych , niezbyt trudnych i dość prostych , dla ludzi obdarzonych elementarną zdolnością rozumienia słowa pisanego , a przynajmniej form bardziej wymagających niz bzdurne agitki . Rozumiem , że ciebie , podobnie jak innych  zbuntowanych , związkowych członków  , to przerasta - stąd obronna , agresywna negacja .

No trudno - godzę się na to , z prawdziwym bólem serca .. :rolleyes:

Ale smutno mi , Lars - karawaniarzu  :) Pa pa .. biegnij więc do swojego przedziału ..

• Like 1

Gdzie dwóch Polaków , tam trzy różne poglądy. :huh: :D

Zarówno jedna jak i druga strona tego sporu nie chce zrozumieć , że jak zwykle prawda jest gdzieś mniej więcej po środku. :ph34r: :highfive:

To jest droga do ......... chyba donikąd. :excl:

http://i1.memy.pl/obrazki/876e837428_ja_zawsze_mam_racje.jpg

• Like 1

Przeczytałem to coś z pierwszego postu, w wypowiedziach userów się już pogubiłem kto do czego i kogo pije, moim jednak zdaniem każda gospodarka rybacka jest gospodarką kłusowniczą z jakiegokolwiek punktu widzenia i pod jakimikolwiek aspektami by tego nie rozpatrywać.

Padła na  wstępie tego wątku zupełnie słuszna propozycja poczytania sobie o kwestiach oczywistych , niezbyt trudnych i dość prostych , dla ludzi obdarzonych elementarną zdolnością rozumienia słowa pisanego , a przynajmniej form bardziej wymagających niz bzdurne agitki . Rozumiem , że ciebie , podobnie jak innych  zbuntowanych , związkowych członków  , to przerasta - stąd obronna , agresywna negacja .

No trudno - godzę się na to , z prawdziwym bólem serca .. :rolleyes:

Ale smutno mi , Lars - karawaniarzu  :) Pa pa .. biegnij więc do swojego przedziału ..

Wzruszyłem się doprawdy  B) , Sławku z bólem serca udaj się do kardiologa ;) .

.... a balonik jest już w egzosferze  :whistling: .