Jeziorm 1 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam, Jestem w trakcie małego remontu w domu i chciałem sobie zbudowac stojak na wedki Kiedys na forum była o tym mowa, moze ktos z Was pamieta ?Chodzi o stojak przy ścianie z uchwytami na wedeczki. Pitt kiedys pokazywał takie ustrojtwo przes siebie zrobione, Pitt mozesz pokazac jakas fotke ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 dzisiaj juz bym sie chyba (???) nie bawil w uskutecznianie pracy w drewnie tylko pewnie kupilbym sobie jakis gotowiec, np. od berkleya wrzucam stare foty ... z 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dzieki Pitt !!Ja znalazłem cos takiego http://www.allegro.pl/item755270984_rapala_rod_holder_stojak _na_wedki_warszawa.html ale jeszcze sie zastanawiam czy samemu czegos nie zrobic, bedzie dokładnie takie jak chce pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 ...ale jeszcze sie zastanawiam czy samemu czegos nie zrobic, bedzie dokładnie takie jak chce...no wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nie moge tylko znalezc uchwytów w które mozna wpiąc wedki....Moze ktos z was wie gdzie je znalezc ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi