TyberxSpin Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) TEMAT DO USUNIĘCIA. Edytowane 8 Lutego 2015 przez TyberxSpin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Po 1... przywitaj się.Po 2... nie śmieć.- jest temat o Zauberze założony, tam można kontynuować temat, zadawać pytania tid. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Nie chcę być niemiły ale czy na każdym forum musisz zakładać identyczne tematy? Zamiast wcześniej przeszukać fora... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Witam. Przed chwilą kurier dostarczył mi mój nowy kołowrotek Ryobi Zauber CF 4000. Wygląd jak dla mnie super kręci płynnie ale ze środka słychać i czuć jakby rzęziło. Nie wiem czy w środku jest za mało smaru czy poprostu mechanizmu muszą się troche dotrzeć ? A może tak poprostu już jest ? Caly tamten sezon używałem SPRO RED ARC 10300 do opadu, do bolków i chodzi dalej tak samo - cichutko. Nie wiem o co chodzi z tym zauberem... Ktoś pomoże ? Jak Red ARC jest dobry to po co Ci nowy był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyberxSpin Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie chcę być niemiły ale czy na każdym forum musisz zakładać identyczne tematy? Zamiast wcześniej przeszukać fora...Zauber CF to dosyć nowa konstrukcja a fora przeszukiwałem i podobnego przypadku nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyberxSpin Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jak Red ARC jest dobry to po co Ci nowy był ? tak się składa że Red Arc to mój na tą chwile jedyny kołowrotek spinningowy a do obsłużenia mam 3 wędziska więc szukam czegoś do łowienia szczupłych do kija o cw do 40g a Redzik zostanie przy kiju do połowu klenio-jazi i bolków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi