MaTeUsZ 94 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam. Mam problem z wyborem kolowrotka poniewaz czytajac testy w necie to glupieje. Temu cos sie luzuje , temu cos siada a ten to sie calkiem rozlatuje i tylko korbka w rece mi zostanie. A czasami ludzie chwala tak krytykowany model ze od kilku sezonow im dobrze sluzy. Pod uwage bralem kolowrotki mikado airspace , dragon viper , ryobi arctica , daiwa procaster 1500A , spro micro cast , dam quick fz , dam quick neo i okuma trio. Lowie glownie klenie , jazie. Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam. Mam problem z wyborem kolowrotka poniewaz czytajac testy w necie to glupieje. Temu cos sie luzuje , temu cos siada a ten to sie calkiem rozlatuje i tylko korbka w rece mi zostanie. A czasami ludzie chwala tak krytykowany model ze od kilku sezonow im dobrze sluzy. Pod uwage bralem kolowrotki mikado airspace , dragon viper , ryobi arctica , daiwa procaster 1500A , spro micro cast , dam quick fz , dam quick neo i okuma trio. Lowie glownie klenie , jazie. Z gory dziekuje za pomocW tej cenie,no może do 300zł to Ryobi Zauber i wszelkie jego klony np Red Arc. Najlepszy stosunek cena/jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Do 250zł to kup sobie Spro red Arc i będziesz miał spokój na pare lat aż Ci się znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Doloz 1000zl i kupisz cos lepszego... Z gowna bata nie ukrecisz Ile razy można walkowac te same tematy? Może warto jest utworzyć podforum z działem dla początkujących albo temat podpięty z podobna merytoryka co można kupic za x zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 250 zł red arc-a kupię chętnie. Namiary proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Doloz 1000zl i kupisz cos lepszego... Z gowna bata nie ukreciszIle razy można walkowac te same tematy? Może warto jest utworzyć podforum z działem dla początkujących albo temat podpięty z podobna merytoryka co można kupic za x zllepiej wędkę sprzedać i tę kasę dołożyć do młynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Doloz 1000zl i kupisz cos lepszego... Z gowna bata nie ukrecisz Ile razy można walkowac te same tematy? Może warto jest utworzyć podforum z działem dla początkujących albo temat podpięty z podobna merytoryka co można kupic za x zl Doloz 1000zl i kupisz cos lepszego... Z gowna bata nie ukrecisz Ile razy można walkowac te same tematy? Może warto jest utworzyć podforum z działem dla początkujących albo temat podpięty z podobna merytoryka co można kupic za x zl Pepeye nie każdy jest "grubasem" aby dokręcić do kija wypłate. Edytowane 6 Lutego 2015 przez duzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Doloz 1000zl i kupisz cos lepszego... Z gowna bata nie ukrecisz Ile razy można walkowac te same tematy? Może warto jest utworzyć podforum z działem dla początkujących albo temat podpięty z podobna merytoryka co można kupic za x zlA ile mozna czytac o malse w masle, zabku w zabku i co jest do dupy a co jest z dupy ? Rynek ciagle sie zmiania jednak jakies nowosci sa wprowadzane do sprzadazy, np ten lekki mitchel - jak sie poczyta to nie ma konkurencji w przedziale do 600 zl. A wracajac do tematu z tego co wypisales bierz artice i bedziesz pan zadowolony Edytowane 6 Lutego 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 To byla ironia z tym tysiakiem... Chodzi mi bardziej o to, ze tego typu tematy są walkowane kilka razy w ciagu tygodniaWystarczy poczytać forum a nie czekać na gotowa odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie zalapalem ciezki dzien w pracy No taka racja, tematy sie powtarzaja ale ciezko tego uniknac na forum ja mM sposob ze jak widze ze sie cos powtarza to nie zagladam ale ciii Ale dzieki Tobie wpadlem na fajny pomysl moze Remek zaakceptuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapfen7 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Również polecam Red Arc,lepiej dołozyć pare dyszek.Mam REd Arca 3 lata i spisuje się bardzo dobrze,posiadam też Blue Arca.Fajne kołowrotki.Dają rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 no tak, co do pytania powielane miliony razy. Opcja wyszukiwania załatwiłaby sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeUsZ 94 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dziekuje za pomoc. Padlo na arctice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander69 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A może TD fd 900 iZ.Fakt trzeba dołożyć ale młynek wart swoich pieniędzy .Używam model 935 iZ jeden sezon i działa wyśmienicie,zero luzów i maślana praca jak była tak jest.Kołowrotek nie ma lekko główki 30-35 g +guma do tego silny nurt bo łowie na wiśle i młynek nawet nie zajęknie.Do tego szpula zapasowa i 5 lat gwaranciji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja kręciłem sezon fishmakerem 1135i, po tym czasie stan zawałowy. Jak w tej cenie to red - na dwa- trzy sezony jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dziekuje za pomoc. Padlo na arcticeNa te KlenieJazie to ta Arctica Ci wystarczy ,a jbc to Blue Arc/Red Arc /Team Dragon wszystkie w wersji 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ryobi, Spro itp., to dość ciężkie kręciołki jeśli mają iść do UL'a. Jeśli już, to Slam prędzej. Ponadto Exage czy jakieś Quntumy (Fire) w rozmiarze 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dziekuje za pomoc. Padlo na arcticeWeź do ręki i przejrzyj sobie Ryobi Applause 3000 zamiast tej Arctici. Bo Arctica to Ecusima tylko inaczej ubrana po co przepłacać?Ecusimę za 140zł można nówkę kupić. Applause z kolei trochę droższy, ale poważniejsza maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kup RYOBI EXCIE(w linku klon byron alice) albo Jaxona VX Machine. Kręciłem tymi kołowrotkami i bardzo ładnie pracują, koledzy używają po 2-3 sezony i również chwalą, tu masz linki coby spojrzeć na ich flaki:http://jerkbait.pl/topic/48249-byron-alice-3000/http://jerkbait.pl/topic/41158-jaxon-vx-machine-400/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Mam problem z wyborem kolowrotka poniewaz czytajac testy w necie to glupieje. Temu cos sie luzuje , temu cos siada a ten to sie calkiem rozlatuje i tylko korbka w rece mi zostanie. A czasami ludzie chwala tak krytykowany model ze od kilku sezonow im dobrze sluzy. Pod uwage bralem kolowrotki mikado airspace , dragon viper , ryobi arctica , daiwa procaster 1500A , spro micro cast , dam quick fz , dam quick neo i okuma trio. Lowie glownie klenie , jazie. Z gory dziekuje za pomocZAUBER 2000 -jemu się nic nie luzuję, a kupisz tu na jb.pl za ok 240zl -często nówki lub prawie nowki. Nic innego za tą kase sensownego nie nabędziesz ... kręcioł na długie lata przy takim lowieniu Pzdr Edytowane 7 Lutego 2015 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ryobi Zauber 3000 bardzo fajny młynek polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Sugeruję prześledzić ile obecnie trafia się niedopracowanych Zauberów. To trochę tak jak z Cataną - dawne (niebiesko-srebrne) chodziły poprawnie, a potem zdechło. Wyższa kontrola jakości jest obecnie w przypadku Red Arc'ów. Te kołowrotki są równie popularne, a jednak tylu wątków opisujących problemy z Red Arc'ami nie widziałem. Nie polecajmy tam z odruchu określonych modeli, bo można kogoś wpakować na minę. Sam poleciałem na "kup Zaubera" i niestety od razu poszedł na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha81 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 trudno dostepny ale do zdobycia Rozemeijer Metallunium 3000 cena około 200pln.Bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi