Robert Crocker Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Odgrzeje temat. Mam opcje kupić kurtkę raptora lub ws (troszkę starsze modele od najnowszych) tylko problem tkwi ze obie są w rozmiarze XL. Jest sens pakować się w nie przy gabarytach 185/85 ? Ktoś podpowie ? Czasem lubię nałożyć pod kurtkę kilka ubrań ale tez nie chciałbym aby wyglądało to tragicznie.za duże, w szczególności jeśli jestes "normalanej" lub szczupłej budowy ciała. Ja mam 181 cm i 85 kg i noszę M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Odgrzeje temat. Mam opcje kupić kurtkę raptora lub ws (troszkę starsze modele od najnowszych) tylko problem tkwi ze obie są w rozmiarze XL. Jest sens pakować się w nie przy gabarytach 185/85 ? Ktoś podpowie ? Czasem lubię nałożyć pod kurtkę kilka ubrań ale tez nie chciałbym aby wyglądało to tragicznie.Mam 181cm i 93kgWs 4 mam "L" - pod spód mieści się spokojnie polar i jest okDozera 4 mam też "L" - podobnie jak wyżej i wydaje się nawet ciut luźniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Odgrzeje temat. Mam opcje kupić kurtkę raptora lub ws (troszkę starsze modele od najnowszych) tylko problem tkwi ze obie są w rozmiarze XL. Jest sens pakować się w nie przy gabarytach 185/85 ? Ktoś podpowie ? Czasem lubię nałożyć pod kurtkę kilka ubrań ale tez nie chciałbym aby wyglądało to tragicznie.Jeżeli to WS 5 to XL będzie na chłopa co waży 100kg, ja mam WS 5 XXL, mam grubo ponad 100 i jest dobra z polarami 100 i 200 pod spodem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asper Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Dziękuje panowie za informacje. W takim razie WS XL trafi na giełdę a zacznę rozglądać się za Lką Edytowane 17 Listopada 2020 przez koko7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 W Dozer 4 rozmiar L jest tylko z nazwy, jest to raczej solidna XL-ka. W gen.5 i 6 już to poprawiono. Najlepiej zerknąć w tabele rozmiarowe na stronie producenta, każda z generacji jest dokladnie obmierzona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witam, szukam i nie umiem znaleźć danych rozmiaru jumbo. Może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Mam 192cm i +-90 kg. Jaki rozmiar kurtki Raptor lub WS? Rękawy w tych kurtkach są długie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Urus 6 jaki rozmiar na chłopa 176 , 114 w pasie . Sent from my SM-G973F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 W czym prac Dozer 6? Sent from my SM-G973F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 grangers np 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Witam. Dozer 6 na chłopa 180cm i 105kg, XL, czy XXL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Raczej L . Mam 183cm 90kg i noszę L-kę, ma jeszcze sporo zapasu pod gruby polar, dość obszerne są te kurtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Witam. Dozer 6 na chłopa 180cm i 105kg, XL, czy XXL?XL, to absolutne minimum, ale raczej XXL. Najlepiej zmierz, jak masz gdzie. 6 wcale nie jest obszerna, raczej dopasowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielson1 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Mam 176cm i 82 wagi. Noszą Dozer 6 w rozmiarze L. Jest miejsce na grubszy polar i czuję się nieskrępowany. Dla Ciebie to nie mniej niż XL. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 A ja mam takie troszkę inne pytanie. Czy spodnie Geoffa są w nogawce na tyle szerokie, że można założyć ją na buty narciarskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 A ja mam takie troszkę inne pytanie. Czy spodnie Geoffa są w nogawce na tyle szerokie, że można założyć ją na buty narciarskie?Aż spróbowałem Urus 6 są za wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Aż spróbowałem Urus 6 są za wąskie Dzięki Michał za ratunek, bo już prawie kupiłem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 17 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Witam szanownychPanowie przy gabarytach 180cm waga okolo 105kg w pasie 98cm jaki rozmiar urus-ow bylby ok.Nie lubie dopasowanych ciuchow i tez wolalbym uniknac podnoszenia sie za wysoko nogawek podczas siedzenia na lodziPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Nikt nie podpowie?Nie wiem czy rozgladac sie za Xl czy raczej xxl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Nikt nie podpowie?Nie wiem czy rozgladac sie za Xl czy raczej xxlMyślę,że XL powinny być ok. Zawsze możesz przecież zwrócić i zamówić większe lub mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 21 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Ze zwrotem moze byc ciezko bo mieszkam w irl a spodnie chce kupic w pl ale wielkie dzieki za Info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Witam. Pytanie do zorientowanych. Czy w Dozer 6 pomiędzy rozmiarem XL, a XXL jest spora różnica, czy niewielka, jak podają w rozmiarówce na stronie Geoffa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi