MefistoFishing Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 http://blog-imgs-44-origin.fc2.com/m/a/t/matsuki777/DSC_2290.jpgNie wiem czy ktoś to zauważył, ale pewnie Guzu raczej tak Najtańszą szpulka pasującą do w/w młynków jest szpulka od 12 COMPLEX BB<<edit>> To nie jest giełda! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Za dużo było chętnych i zawiesili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jak nie działa? u mnie działa, ale na linku jest complex ze szpulka od complexa, chodzi mi aby było widać jak ta szpulka wygląda jeno , czorna jest i płytka F4, F6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kiedys, w ramach projektu tp11 u mnie miałem te szpulki . rowniez te od complex ci4 i engetsuoraz te od 09 exsense c3000m.te ostatnie były ciekawe. Bo lżejsze niż oryginalne od tp czy yumeya... A tak na prawdę to kierowalem sie ciekawością i wyglądem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Szukałem tej szpulki w necie, fajna, przy okazji znalazłem taką tabelę kompatybilności szpul, warta coś ?http://www.spin-review.ru/reels/shimano_spool.shtml#12_vnq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Szukałem tej szpulki w necie, fajna, przy okazji znalazłem taką tabelę kompatybilności szpul, warta coś ?http://www.spin-review.ru/reels/shimano_spool.shtml#12_vnqfajna, kolorystycznie wsio wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Szukałem tej szpulki w necie, fajna, przy okazji znalazłem taką tabelę kompatybilności szpul, warta coś ?http://www.spin-review.ru/reels/shimano_spool.shtml#12_vnqwarta, wklejona na forum z... 99 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 ufundowano nagrodę za 100 wklejenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 ufundowano nagrodę za 100 wklejenie ? tak, nagrodą jest SUTANNA DŻINSOWA rozmiar XL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) tak, nagrodą jest SUTANNA DŻINSOWA rozmiar XL Jak ty fundujesz to pewnie z pentagramem na plecach i zapalkami ( burzum666) :) Edytowane 7 Lutego 2015 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 http://blog-imgs-44-origin.fc2.com/m/a/t/matsuki777/DSC_2290.jpg Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale pewnie Guzu raczej tak Najtańszą szpulka pasującą do w/w młynków jest szpulka od 12 COMPLEX BB <<edit>> To nie jest giełda!Nareszcie kupie zapas Za rozsądną kasę można dokupić zapasowa szpulęWydać 1/3 wartości kołowrotka za szpulkę jest lekką przesadą Takie tematy są bardzo przydatne i oszczędzają naszą kasę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jak ty fundujesz to pewnie z pentagramem na plecach i zapalkami ( burzum666) :)dokładnie brodaty szatanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Wreszcie! Chyba doznali cenowego olśnienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Wreszcie! Chyba doznali cenowego olśnienia??bez przesady, zawsze były rózne ceny w róznych modelach i tak zawsze będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) To przyłączę się do robert67 . O co kaman z tym linkiem ? Page not found ... Edytowane 7 Lutego 2015 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 nie działa teraz...było tam zdjęcie Complexa jedynie, pokazana ta czarna ładna szpulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 nie działa teraz...było tam zdjęcie Complexa jedynie, pokazana ta czarna ładna szpulka Nie wiem skąd on je bierze ale dla mnie to było idealne rozwiązanie. f6 waży ok 46g a f4 50g i tak to mniej więcej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Moje szpule od shimano complex ważą odpowiednio: F4 - 35g. F6 - 34g. tyle że z wersji CI4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A czy jest jakaś inna zamienna opcja do TP4000 '11 oprócz Yumeya i Biomaster? Jakieś Rarenium może? Albo coś z rzadziej spotykanych na polskim rynku (np Exsense itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 A czy jest jakaś inna zamienna opcja do TP4000 '11 oprócz Yumeya i Biomaster? Jakieś Rarenium może? Albo coś z rzadziej spotykanych na polskim rynku (np Exsense itp)Szpula S12: biomaster 11 4000/4000HG/C5000 twin power 09 -mg 4000 twin power 08 4000/4000S/chyba 3000 ??? twin power 11 4000/4000xg vanquish 4000/4000xg sustain FG 4000 reranium Ci4+ 12 4000 exence Ci4+ 4000S/XGS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Sprawdzał może ktoś kompatybilność pokręteł hamulca miedzy Kołowrotkami TP 11 i 15 oraz Vanquish? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1959 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Czy ktoś wie, jaka jeszcze szpula pasuje do Shimano Technium 2500 FA oprócz oryginała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaldekO Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Na pewno pasuje szpula twin power 2500FA. Niestety drogie, ale można trafić. Kupiłem na allegro nówki po 130 zł/szt i używam już parę lat wraz z oryginałami. Mają tę sama budowę geometryczną. Wcześniej, aby zwielokrotnić ilość dostępnych szpul do Technium kupiłem "na oko" shimano Seido2500FA (już ich nie ma dostępnych) i okazało się, że od techniuma do seido pasują, a odwrotnie nie (oczywiście szpula razem z nakrętką, bo czoło szpule maja inne niestety, czego "na oko" nie zauważyłem i nakrętek nie da się zamieniać). Tak więc trzeba wykazać się czujnością przed wydaniem pieniędzy. Tyle mojej wiedzy w temacie. A Technium 2500FA eksploatuję już chyba ładnych kilkanaście lat. Pozdrawiam Edytowane 23 Czerwca 2017 przez WaldekO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi