woblery L.E. Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 100% pasuje od super gt FA, ultegra 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Witam. Panowie znawcy tematu doradźcie wśród jakich szpul mam szukać zapasu do mojego kołowrotka Shimano Biomaster c2000s rocznik 2014 by wszystko pasiło 1:1 bez zmiany pokręcajki itp. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam. Panowie znawcy tematu doradźcie wśród jakich szpul mam szukać zapasu do mojego kołowrotka Shimano Biomaster c2000s rocznik 2014 by wszystko pasiło 1:1 bez zmiany pokręcajki itp. DziękiOj Łukasz,przez tyle czasu pewnie już znalazłeś http://jerkbait.pl/topic/52818-tania-szpula-do-vanquish-twin-power-biomaster-rarenium-itp-s4/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Odgrzeję trochę kotleta.Nie liczę na jeansową sutannę tylko jakoś słabo kumaty dzisiaj jestem :/.http://www.spin-review.ru/reels/shimano_spool.shtml#12_vnqDobrze rozumiem, z tej tabeli wynika, że do biomastera 11' c2000s pasuje bez kombinacji i wymiany pokręcajki tylko szpula z Biomasterów 11': 1000s i c2000hgs ? Dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wszystkie fioletowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Noooo to teraz wszystko jasne:) Dziękuję Koledze za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 odgrzeję kolejny raz... fajna może szpulka od 17 Soare. Pasować będzie na pewno kolorystycznie do Vańka, waga też nie powinna być zbyt duża (może ktoś ma wiedzę ile konkretnie waży np. c2000s?).Wg schematu japońskiego cena powinna się kształtować na poziomie 5000yen, tyle samo co Stradica CI4+ (ok. 150 zł), przy czym Soare ma łożysko w szpuli, co czyniłoby ją cholernie atrakcyjną Mefisto czuwaj i jeżeli moje powyższe spekulacje się potwierdzą, uzupełnij ofertę na sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Jaki bylby bardziej dostepny, tanszy zamiennik do Biomastera 11 4000FB? Czy np Rarenium Ci4 FB sie nada? Edytowane 29 Października 2018 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Z tego co wiem to Biomster 11 powinien być kompatybilny z Rarenium i Stradic fj.Na stronie Mefisto widziałem szpule complex bb i wg opisu pasują do tych trzech kołowrotków ( niestety jest tylko wielkość 2500). Ja biomki kupowałem od Chlodnica , wtedy była możliwość kupienia z zapasem albo bez,zapytaj,może mu coś zostało. Edytowane 29 Października 2018 przez trolinka666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Z tego co wiem to Biomster 11 powinien być kompatybilny z Rarenium i Stradic fj.Na stronie Mefisto widziałem szpule complex bb i wg opisu pasują do tych trzech kołowrotków ( niestety jest tylko wielkość 2500). Ja biomki kupowałem od Chlodnica , wtedy była możliwość kupienia z zapasem albo bez,zapytaj,może mu coś zostało.Stradic FJ nie ma łożyska pod szpulą to jak te szpule będą zamienne?? Jeśli chodzi o rozmiar 4000 to będzie pasować do biomka FB (bez zmiany pokrętła) szpula od : stradic FA,sustain FG,reranium FB,biomaster SW XG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Wypadłem z obiegu trochę. Do TP 15 4000 są jakieś tańsze zamienniki szpuli? edit:ok, znalazłem, pasuje od stradica. Edytowane 30 Października 2018 przez shavt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) . Edytowane 30 Października 2018 przez trolinka666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Nie miałem w ręku stradica fj,napisałem to co przeczytałem w opisie szpuli 12 complex bb na stronie Mefisto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Jaki zamiennik do Vanquisha 4000 2012 r. ? I może jakiś namiar do zakupu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Np od Stradic 4000 z 2016r lub Stradic 2015r tylko pokrętło hamulca będziesz musiał dokupić i nosić ze sobą. Jak chcesz zamienna bez noszenia pokrętła to szukaj od TP z 11 roku lub Biomaster fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Np od Stradic 4000 z 2016r lub Stradic 2015r tylko pokrętło hamulca będziesz musiał dokupić i nosić ze sobą. Jak chcesz zamienna bez noszenia pokrętła to szukaj od TP z 11 roku lub Biomaster fbTylko gdzie to kupić TP lub Biomaster...a nie wiesz jak one cenowo. Chyba będę musiał kupić oryginał za 319zł...drogo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 To juz stare konstrukcje, nie podpowiem musisz szukać. Daj ogłoszenie w dziale KUPIE może trafisz, najtańsze będzie od Biomastera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi