admin Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Cześć,W ostatnich dniach gorący news przeszył myśli wielu miłośników UL castingu. Nowe wcielenie, znanego już od kilku lat, Shimano conquesta 51ss ujrzało światło dzienne. Naszym oczom ukazała się nowa propozycja Shimano – Cardiff 51s DC. Krótko rzecz ujmując to hybryda – zminiaturyzowana wersja Conquesta 101 DC z przystosowaną do hamulca DC szpulką oraz kilkoma innymi, na pierwszy rzut oka drobnymi, modyfikacjami, udogodnieniami. O tym co kryje się wewnątrz pudełka, oraz pierwsze moje wrażenia w niniejszym artykule. zyli światowa premiera Cardiffa 51s DC na jerkbait.pl Zapraszam do pierwszej części artykułu Shimano Cardiff 51s DC. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 A wersję I-mróz też posiada? Na pstrągi się nada? A tak poważnie to ciekawią mnie dalsze informacje ale raczej tylko teoretycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Remek ładnie to opisałeś-jak zawsze sumiennie ale widać chłopaki z shimano w Cad-zie troche tylko wymiary pozmieniali stojedynki pod frezarki i tyle,combo z 51SS <_< Sławku jak bedzie taki podatny na -2stopnie jak 201 i MGDC7 to na pstrągi trza bedzie zabierać nagrzewnicę z agregatem ,żeby mały DISI miał optymalna temperature do pracy,w czasie łowienia kropków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 He he, a to żeś fajerwerk urządził nam Remku - niespodzianka jak się pytałeś kto kupuje w niedawnym wątku poświęconym temu multikowi na forum, nie myślałem że pytasz poważnie. Że też Ci się jeszcze chce... No nic, ja chociaż do multiplikatorów podchodzę wybitnie użytkowo (mają działać i tyle) i w sumie niewiele mnie one interesują, to kolejne - dwie jak rozumiem - części artykułu przeczytam z zainteresowaniem, bo to rzeczywiście bardzo świeża sprawa i chyba unikat w skali krajowej... W każdym razie zamiast teoretyzowania i czytania co się komuś wydaje na temat, będzie szansa konkret poparty twardym dowodem i za to z góry dziękuję! ps. żeby nie było za różowo... mam nadzieję że na kolejne części każesz czekać krócej niż na kolejne części relacji z wyprawy do USA <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 ps. żeby nie było za różowo... mam nadzieję że na kolejne części każesz czekać krócej niż na kolejne części relacji z wyprawy do USA <_< Bravo Friko!!! Sam bym lepiej tego nie ujął! <_< A maszynka wygląda bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Również czekam na dalsze części. Ciekawe co też to cacko potrafi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 witam!bardzo fajnie że ktoś mi i coś napisze, natomiast cała forma to znaczy dzielenie na części trąci mi malizną...powinno być wszytko w jednym artykule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Że też Ci się jeszcze chce... Friko, chce mi się wtedy kiedy jest coś na prawdę nowego pod względem pomysłu. Nie chcę pisać o kolejnym wcieleniu metanium, czy scorpiona. Tam niewiele się zmiania. W przypadku Cardiffa mamy do czynienia z koncepcją w miarę przełomową, nową. Ponieważ byłem użytkownikiem wszystkich systemów DC postanowiłem przetestować kolejny by w pełni wyrobić sobie zdanie na temat DC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 bo to rzeczywiście bardzo świeża sprawa i chyba unikat w skali krajowej... Oj tutaj się mylisz. Myślę, że na próżno szukać recenzji, czy nawet zdjęć w światowym Internecie - jesteśmy bez wątpienia pierwsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Nienawidze Cie Remek ja tu sprowadzam sobie szpulke do 51SS, pisze też już artykuł a Ty wylatujesz z taką zabawką !Ohh czekam na testy rzutowe paproszkami, oby nie był lepszy niż Avail 51SS prezentuje się świetnie, piękne sreberko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 natomiast cała forma to znaczy dzielenie na części trąci mi malizną...powinno być wszytko w jednym artykule Wiem, że chciałoby się kliknąć i ... mieć WSZSTKO. Mnie też zawsze wkurza odcinkowość, zwłaszcza jak na koniec odcinka mówią dla tych którzy chcą dowiedzieć się co w następnym odcinku zapraszamy do naszej plaformy cyfrowej. To Peresada taki swoisty bunt i pruba odreagowania stresu. Zatem - trzeba czekać taka była moja koncepcja i wola. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Nienawidze Cie Remek Czekam na Twój artykuł. Chętnie opublikuję i poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Jeśli ktoś ma pytania, na które chciałby uzyskać odpowiedź proszę piszcie. Spróbuję na nie odpowedzieć. Na temat zawartości pudełka, czyli pytania ogólne - już w tym wątku. W kontekście pozostałych rzeczy - odpowiem w artykule, choć druga część jest już prawie zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 witam!mógłbyś po prostu napisać jak z tego lata?lepiej niż z s czy nie bardzo. to wszystko co mnie interesuje może być priv jeśli wolisz.pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Będzie w 3 części. Dokładne porównanie 51ss z 51s DC. Niestety Availa nie posiadam więc nie będzie ... chyba, że mi pożyczy ktoś szpulkę na 2 tygdnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 fajnie, ze napisales tak szybko o tym kolowrotku ... chociaz ja do tego tematu podchodze ze zdrowa doza pragmatyzmu i bez emocji ogarniajacych, zazwyczaj w takich przypadkach, sprzetowcow lizacych monitory desktopow, podczas wizyt na TT czy w japonskich online shopach ... bo to zawsze fajnie byc pierwszym a 'marudami' sie nie przejmuj, zawsze sie komus cos nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 A mi brakowało ostanio takiego artu na j.pl. Chociaż nie zajmuję sie castingiem i w przeciwieństwie do wędek nie przywiazuje dużej uwagi do kręciołków, to miło było nacieszyć oczy fajnymi fotami świecącego multika i poznać jego parametry. To taki moim zdaniem jerkbait oldschool w pozytywnym znaczeniu na który czekałem Dzięki Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Długo na to czekałem początek dobry kołowrotek świetny jednak czuję się jak by ktoś mi dał cukierka a potem go zabrał Remek proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 bo to rzeczywiście bardzo świeża sprawa i chyba unikat w skali krajowej... Oj tutaj się mylisz. Myślę, że na próżno szukać recenzji, czy nawet zdjęć w światowym Internecie - jesteśmy bez wątpienia pierwsi. O, to przepraszam w takim razie - nie śledzę tej tematyki tak uważnie jak kiedyś, ale jeśli tak jest - to szacun szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 ...zerknąłem w cenę na www.mefisto..., bardziej z ciekawości niż z rozsądku i... Oooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy Oooo... oznacza to samo co OOOOoooo...... Za fajne cacka TRZA płacić i to słono. Ale jaka radość jak się już ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Liczba oooo równa się prawie liczbie zer w cenie... i to nie po przecinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Remek .........i to nazywa się wejście smoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dlatego podałem w jenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy Oooo... oznacza to samo co OOOOoooo...... Miejski Słownik Slangu i mowy potocznej wyrażenie Oooo... definiuje jako ło matko... natomiast OOOOoooo...... jako ło matko jedyna... więc mniej więcej, jednak nie do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi