MefistoFishing Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 ...stare babki gadają, że reklama dźwignią, ale ja tam się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Swietny artykul Remek! Nie spodziewalem sie takiego tempa Moim zdaniem ciekawym punktem w jednym z czesci artykolow by byla Twoja opinia na temat duraluminium. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dlaczego wszystko, co mi się podoba musi być takie drogie... Czekam bardzo niecierpliwe na pozostałe odcinki o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Najnowsze elektroniczne cacko shimano na j.pl - Gratulacje! Ślicznie się świeci na głównej stronie Na pewno ożywi wątek sprzętowy, nie mniej ciekaw jestem co to z tych testów wyniknie - czekam na nastepne częsci!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Gratuluję zakupu Remku -- jestem ciekaw jak lekko da się nim śwignąć i jak daleko . Super zabaweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Gratuluję zakupu Remku -- jestem ciekaw jak lekko da się nim śwignąć ijak daleko . Super zabaweczka Cześć,Teraz, dosłownie z 5 godzin jadę na zlot nad Dunajec. Po przyjeździe ... druga część PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi