Marcin P. Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Mam do Was prośbę. Muszę w ciągu kilku dni znaleźć stancję w Krakowie gdyż tam przenoszę się studiować II stopień i niestety, jak sie wczoraj okazało, mam tydzień czasu mniej niż sądziłem Poszukiwanie trwają w internecie, na różnych stronkach, jednak uznałem że nie zaszkodzi spytać tutaj. Wiem że jest kilka osób z Krakowa i może znacie kogoś kto ma do wynajęcia kawalerkę lub 2 pokoje? Najlepszą lokalizacją były by okolice Parku Jordana czy miasteczka akademickiego AGH. Jeśli ktoś będzie miał możliwość pomóc lub miałby jakieś wskazówki dla mnie to bardzo proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kolego w Krakowie jest kilkadziesiąt tyś. studentów i każdy chce mieszkac jak nabliżej uczelni, szukaj może coś znajdziesz ale w połowie roku to ciężki temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) W poniedziałek zona zapyta w pracy ale będzie bardzo ciężko. A na ruczaju może być? Edytowane 7 Lutego 2015 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Każdy chce mieszkać jak najbliżej co nie znaczy ze wszystkie mieszkania w pobliżu danej lokalizacji musza być zajęte Wiem z doświadczenia Ruczaj to już kawałek drogi jest biorąc pod uwagę że dziennie będzie pokonywany kilka razy to daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi