polak9 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 witamczy możecie doradzić jak nakleić naklejkę na łódkę jednoskorupowąod wewnątrz jest chropowata i naklejka w czasie transportu na pewno odleci.jak macie jakieś pomysły będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin87 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 może podgrzewając suszarką i dociskając gąbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SALAR80 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Naklej ją na cienką plastikową płytę ( dostaniesz ją za grosze w każdej agencji reklamowej )A potem podklej silikonem i przyklej do łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Przepraszam za mały OT. Szukam takiej właśnie naklejki na swoją łódz. Możecie panowie polecić jakieś sprawdzone modele, producentów itp,itd? Edytowane 7 Lutego 2015 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polak9 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Naklej ją na cienką plastikową płytę ( dostaniesz ją za grosze w każdej agencji reklamowej )A potem podklej silikonem i przyklej do łódki dzięki za dobry pomysł a już chciałem kombinować ze sklejką ale plastikowa będzie lepiej trzymać.w starej łódce dałem na klej niby było ok ale słońce swoje robiło i w transporcie zwiało do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Spróbuj polakierować powierzchnię, na którą będziesz naklejał naklejkę, też powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zrobiłbym jak radzi SALAR80, fajnie byłoby znaleźć kawałek poliwęglanu około 1mm. wielkości tej naklejki. Też będę chciał kupić taką naklejkę, u mnie na gładkiej powierzchni po odtłuszczeniu nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Przepraszam za mały OT. Szukam takiej właśnie naklejki na swoją łódz. Możecie panowie polecić jakieś sprawdzone modele, producentów itp,itd?Na All.... była w tym tygodniu Abu, chyba do 120 cm, ale ponad 40 plnów. Jak dla mnie trochę wysoka cena, jak za naklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polak9 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 zrobię na ten plastik już nawet załatwione mam dostarczę naklejkę i mi wklejąteraz nie wiem czy przyklejać czy przykręcać jak kleić to na silikon bo trochę elastyczny musi być zrobię próbę i zobaczę jak trzyma jak będzie słabo to mam śruby z nierdzewki i powinno być ok chociaż jestem zwolennikiem klejenia niż dziurawienianaklejka SALMO można w sklepach internetowych wyłapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polak9 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Na All.... była w tym tygodniu Abu, chyba do 120 cm, ale ponad 40 plnów. Jak dla mnie trochę wysoka cena, jak za naklejkę.szwagier zamawia gdzieś na stronie salmo i były po około 25 zł była jakaś wyprz. bo i slajderów nakupiłem taniodługość 130cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 http://salmo.h2g.pl/index.php?id_category=36&controller=category&id_lang=6 Tylko 26,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polak9 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 http://salmo.h2g.pl/index.php?id_category=36&controller=category&id_lang=6 Tylko 26,00 złwłaśnie o tę stronę mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki za namiary na naklejki... Jeśli zdecydujesz się na klejenie (co zapewne będzie wystarczające) to polecić mogę ten klej: http://www.soudal.pl/chem-samoch-uszczelniajace/item/499-klej-uszczelniacz-poliuretanowy-carbond-945-fc Urzywałem go do drobnych modyfikacji na mojej poprzedniej łodzi zanim zamieniłem laminat na aluminium Edytowane 7 Lutego 2015 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JerryM Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tu są jeszcze naklejki w różnych szerokościachhttp://predator-fishing.pl/miarki-na-lodz-predator-fishing-c-171.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polak9 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzięki za namiary na naklejki... Jeśli zdecydujesz się na klejenie (co zapewne będzie wystarczające) to polecić mogę ten klej: http://www.soudal.pl/chem-samoch-uszczelniajace/item/499-klej-uszczelniacz-poliuretanowy-carbond-945-fc Urzywałem go do drobnych modyfikacji na mojej poprzedniej łodzi zanim zamieniłem laminat na aluminium dzięki , zakupię i przykleję zobaczymy jaki będzie efektzima chyba odpuszcza to trzeba przyśpieszać przygotowania do pływania haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 klej na silikon, po co dziurawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
polak9
witam
czy możecie doradzić jak nakleić naklejkę na łódkę jednoskorupową
od wewnątrz jest chropowata i naklejka w czasie transportu na pewno odleci.
jak macie jakieś pomysły będę wdzięczny
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi