Skocz do zawartości
  • 0

Naklejka z miarką na łódkę jednoplaszczową

polak9

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Naklej ją na cienką plastikową płytę ( dostaniesz ją za grosze w każdej agencji reklamowej )

A potem podklej silikonem i przyklej do łódki ;)

dzięki za dobry pomysł a już chciałem kombinować ze sklejką ale plastikowa będzie lepiej trzymać.

w starej łódce dałem na klej niby było ok ale słońce swoje robiło i w transporcie zwiało do połowy

• 0

Przepraszam za mały OT.

Szukam takiej właśnie naklejki na swoją łódz. Możecie panowie polecić jakieś sprawdzone modele, producentów itp,itd?

Na All.... była w tym tygodniu Abu, chyba do 120 cm, ale ponad 40 plnów. Jak dla mnie trochę wysoka cena, jak za naklejkę.

• 0

zrobię na ten plastik już nawet załatwione mam dostarczę naklejkę i mi wkleją

teraz nie wiem czy przyklejać czy przykręcać jak kleić to na silikon bo trochę elastyczny musi być  zrobię próbę i zobaczę jak trzyma jak będzie słabo to mam śruby z nierdzewki i powinno być ok chociaż jestem zwolennikiem klejenia niż dziurawienia

naklejka SALMO można w sklepach internetowych wyłapać

• 0

Na All.... była w tym tygodniu Abu, chyba do 120 cm, ale ponad 40 plnów. Jak dla mnie trochę wysoka cena, jak za naklejkę.

szwagier zamawia gdzieś na stronie salmo i były po około 25 zł była jakaś wyprz. bo i slajderów nakupiłem tanio

długość 130cm

• 0

Dzięki za namiary na naklejki...

Jeśli zdecydujesz się na klejenie (co zapewne będzie wystarczające) to polecić mogę ten klej:

http://www.soudal.pl/chem-samoch-uszczelniajace/item/499-klej-uszczelniacz-poliuretanowy-carbond-945-fc

Urzywałem go do drobnych modyfikacji na mojej poprzedniej łodzi zanim zamieniłem laminat na aluminium ;)

Edytowane przez lukson

• 0

Dzięki za namiary na naklejki...

Jeśli zdecydujesz się na klejenie (co zapewne będzie wystarczające) to polecić mogę ten klej:

http://www.soudal.pl/chem-samoch-uszczelniajace/item/499-klej-uszczelniacz-poliuretanowy-carbond-945-fc

Urzywałem go do drobnych modyfikacji na mojej poprzedniej łodzi zanim zamieniłem laminat na aluminium ;)

dzięki , zakupię i przykleję zobaczymy jaki będzie efekt

zima chyba odpuszcza to trzeba przyśpieszać przygotowania do pływania haha :D