maxtip Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Film powstał już jakiś czas temu (Rybomania 2014)... nie wiem czy był już linkowany i czy też tylko mi umknął... Myślę jednak, że warto o nim wspomnieć/przypomnieć... Dla zainteresowanych: ciekawa dyskusja o wypuszczani i niewypuszczaniu ryb, górnych wymiarach i odłowach (m.in. na wodach PZW)... ciekawi goście, ciekawe opinie, ciekawe spostrzeżenia - miożna się zgadzać lub nie, ale warto je poznać... tytuł: "Złów i zabierz, czy raczej - złów i wypuść?" - RYBOMANIA 2014 czas: 1h 12min...link: https://www.youtube.com/watch?v=dv2DcoUBjyY#t=117 ...polecam... Edytowane 7 Lutego 2015 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) fajna dyskusja.Wiele razy było mówione a co jeśli ryba nie rokuje na przeżycie - na patelni na pewno nie ma szans na przeżycie!!! Pan prezes okręgu opolskiego to od dziś mój ulubiony prezes:) Edytowane 7 Lutego 2015 przez paawelek83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ciekawa dyskusja . Porównanie z 24.10 minuty doskonałe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dyskusja która do niczego nie prowadzi !!!! Polskie bagienko sorki ale tak to odbieram. Przedstawiciele PZW mydlą oczy a to nie są od zwalczania kłuowników, górne wymiary bez komentarza i co tu dalej pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi